Adullammarkt dinsdag 18 juli

11-07-2017, 19:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 18 juli 2017,
10:00 tot 15:30

Locatie:

Mazenhofstraat 4, Putten
Bij de dorpskerk
Putten

Zoekt u nog een gezellig dagje uit in de zomervakantie? Kom dan D.V. 18 juli naar de Adullammarkt in Garderen. Er is o.a.: groeten, fruit, kaas, landwinkelprodukten, koek, snoep, kaarten, knutselspullen, speelgoed, boeken, (vertel-) cd's, werkkleding, kleding voor kinderen, kleding voor volwassenen( Clementijn), lingerie, (geborduurde) cadeauartikelen, sjaals, tassen, sieraden, Aloë Vera produkten, Tupperware, stoffen, hoeden. De scharenslijper is er om uw messen, scharen e.d. te slijpen. De bewoners van Kroonheim verkopen hun zelfgemaakte artikelen bij hun eigen kraam. Op het grasveld voor de kerk zijn er spelletjes en is er iets te knutselen. Ook staat er een springkussen voor de kinderen.

Binnen en buiten is er koffie, thee of frisdrank met lekkere koeken te koop. Blijft u ook eten? Er is patat, broodje hamburger of vis. Dit alles versgebakken. En voor een ijsje kunt u terecht bij de ijskar.

Voor parkeren let op de borden en de aanwijzingen van onze parkeerwachters. U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 15.30 uur bij de Dorpskerk, Mazenhofstraat 4 in Garderen.

Adullamcomité Garderen