• Jonkhout bidt voor een beenlengteverschil

    CFM
  • Evangelist Edwin Jonkhout

    CFM

Bovennatuurlijke genezing

29-08-2017, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 9 september 2017, 19:30 tot zondag 10 september 2017, 19:30

Locatie:

Churchillstraat 68, Barneveld
BDSV
Barneveld

Evangeliegemeente De Deur organiseert in hun eigen gebouw een drietal genezingsdiensten met evangelist Edwin Jonkhout uit Zwolle. Edwin heeft al een jarenlange ervaring als evangelist en met het bidden voor de zieken. Door zijn bediening heen zag hij al honderden mensen genezen worden.

Veel mensen zagen het zichtbare resultaat van het wonder van genezing; Romeo Alimoestar zag zijn nichtje genezen worden van manische depressie en is uit psychiatrische behandeling gekomen na gebed. Lydia van Gestel werd genezen van buikkrampen, gewrichtspijn, slapeloosheid en chronische vermoeidheid (ME). Angele Brabants werd door gebed genezen van depressie, angsten, hyperventilatie en een ongeneeslijke oogwond. Mien Bachoe werd compleet genezen van nierfalen. Nico Nijman was twee jaar bedlegerig en werd opgenomen in het ziekenhuis met ernstig hartfalen. Na gebed werd hij instant genezen. De cardioloog zei: "dit is onmogelijk!"

Voorganger Patrick van Es heet iedereen welkom om met ogen te zien wat God kan doen in persoonlijke noden en daagt mensen met een lichamelijke of geestelijke nood uit om langs te komen.

Deze speciale samenkomsten zijn bij te wonen in het clubgebouw van denksportvereniging BDSV aan Churchillstraat 68 te Barneveld op zaterdag 9 september om 19:30u. zondag 10 september om 11:00 en 18:00u. Info: 06-40216394