• Flyer

    Alies Hendriksen

Concours Hippique 'Het Lunters vrouwtje'!

26-10-2016, 20:50 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 11 november 2016, 20:33 tot zaterdag 26 november 2016, 20:33

Locatie:

Klomperweg 89, Lunteren
De Lunaruiters, te Lunteren
Lunteren

In het indoorseizoen worden er door De Lunaruiters te Lunteren verschillende springwedstrijden georganiseerd voor de pony- en paardenruiters. De springcommissie doet elk jaar haar uiterste best om weer prachtige wedstrijden neer te zetten. Ons doel is om de deelnemers de mogelijkheid te bieden zo goed mogelijk hun sport uit te kunnen voeren en er veel plezier aan te beleven.

De maand november staat elk jaar in het teken van 'Het Lunters Vrouwtje'. Ook dit jaar hebben we een vol programma waarin de klasse B tot en met ZZ, zowel voor pony's als voor de paarden, wordt verreden. Daarnaast wordt er dit jaar ook voor het eerst gestreden om 'Het Lunters Vrouwtje' dressuur. Een ander vernieuwend element is het Puissance springen op vrijdagavond!

De deelnemende ruiters kunnen zich plaatsen voor de finale op vrijdag en zaterdagavond waarbij er prachtig, door sponsoren aangeboden prijzen, te winnen zijn! Daarnaast willen we onze hoofdsponsor R&W Batterijen uit Ede hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van dit concours. R&W Batterijen is al ruim 20 jaar specialist in batterijen, laders en de complete dienstverlening rondom deze energiepakketten voor alle elektrische toepassingen.

Dit jaar wordt het concours hippique 'Het Lunters vrouwtje' voor de pony's gehouden in het weekend van 11 en 12 november. De wedstrijd voor de paarden wordt verreden van 23 tot en met 28 november. Dressuur voor de paarden wordt verreden van 16 tot en met 19 november. Iedereen is van hart e uitgenodigd om te komen kijken. Toegang is gratis!