• Herten op de Veluwe

    Pieter Wiegel

Diapresentatie ´Grofwild op de Veluwe´ door Pieter Wiegel uit Elspeet voor Bond tegen vloeken

12-09-2017, 22:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 21 oktober 2017,
19:30 tot 22:04

Locatie:

Gasthuisstraat 5, Barneveld
Kerkelijk Centrum Rehoboth
Barneveld

De werkgroep Barneveld van de Bond tegen vloeken houdt op zaterdag 21 oktober 2017 in kerkelijk centrum Rehoboth in Barneveld een dia-avond met natuurfotograaf Pieter Wiegel uit Elspeet.

De diaserie heeft als titel "Grofwild op de Veluwe".

Wiegel is directeur van een basisschool in Nunspeet. In zijn vrije tijd trekt hij graag het bos in om te ontspannen en om dieren te fotograferen. Niet zelden is hij voor dag en dauw te vinden in de ontwakende natuur op zoek naar wild en gevogelte.

De avond begint om 19.30 uur. De zaal is om 19.00 uur open. De toegang bedraagt 7,50 euro. Kinderen betalen 3 euro, gezinnen maximaal 20 euro. Deze prijs is inclusief koffie, thee of frisdrank met cake.

Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de Bond tegen vloeken.

De opbrengst is bestemd voor het landelijke werk van de Bond tegen vloeken.

De Bond tegen vloeken bestaat sinds 1917 (dit jaar dus 100 jaar) en is een organisatie die actief het respectvol taalgebruik zonder vloeken bevordert. Met name in het scholenwerk besteedt de Bond ook aandacht aan andere vormen van verbaal geweld. De bekende reclameposters op stations en andere locaties vormen een belangrijk, maar kostbaar onderdeel van de campagnes van de Bond tegen vloeken.

Zie ook www.bondtegenvloeken.nl.