• Pers Foto

    Seen Topic

"Disco Feelings. Een feest dat het disco gevoel terug brengt."

22-08-2017, 13:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 21:00 tot zondag 15 oktober 2017, 01:00

Locatie:

Berencamperweg 12, Nijkerk
Hart van Holland
Nijkerk

Disco Feelings

Een nieuw concept dat geheel aansluit bij de naam. Een feest dat het disco gevoel terug brengt. De muziek, de aanvangstijd, de ongedwongen sfeer en een stijlvolle locatie zijn factoren die oude tijden zullen doen herleven. Gezien het concept en de muziek die gedraaid wordt verwachten we publiek vanaf ongeveer 40 jaar. Ook als je jonger bent en jij je thuis voelt bij de disco muziek dan ben je vanaf 30 jaar van harte welkom op 14 oktober in het Hart van Holland in Nijkerk.

Muziek

Uit ervaring weten we dat veel mensen die een avondje lekker willen dansen op echte classics zich storen aan het feit dat veel classics feesten uiteindelijk worden tot een stampende houseparty met gek makende lichteffecten. Disco Feelings staat voor wat het zegt, alleen hits uit de jaren 70/80. Met knallers van de Trammps, Kool & the Gang en KC and The Sunshine Band, meezingers als Paradise by the Dashboard Light, We are Family en Celebration, is het de muziek die het bloed van iedere disco liefhebber sneller doet stromen.

Locatie

Hart van Holland is een stijlvolle locatie die goed aansluit bij het organiseren van een ongedwongen feest als Disco Feelings. Ruime stijl- en sfeervolle zalen, voldoende en bereikbare bars, goede sanitaire voorzieningen, ruime garderobe en voldoende gratis parkeerplaatsen.

Aanvangs- en eindtijd

De tijden 21:00-01:00 zijn tijden zoals je ze tegenwoordig nog maar zelden ziet. Het zijn echter wel tijden die er voor zorgen dat je de volgende dag ook nog wat aan je dag hebt.

VIP arrangementen

Wil je exclusief uitgaan of ben je b.v. ondernemer met een klein aantal personeelsleden dan is er de mogelijkheid om gebruikt te maken van speciale VIP tafels. Om van de avond een compleet avondje uit te maken is er de mogelijkheid om vooraf te genieten van een Disco Feelings diner in Hotel Ampt van Nijkerk.

Organisatie

Al geruime tijd liepen Sebastiaan van 't Hazeveld, Hans van Dijk en Bert Haverkamp (ook wel bekend als Bas van Hees, Johnny Deekay en DJ Bird) met het idee rond om een soort feest als dit te gaan organiseren. Niet zomaar "weer" een classics feest maar een feest dat aansluit bij de doelgroep. En waar de veel gehoorde klachten over classics feesten ten goede in zijn verwerkt. Het concept Disco Feelings lag op de plank en na het vinden van de geschikte locatie is het tijd om het daadwerkelijk te gaan organiseren.

www.facebook.com/discofeelings

www.instagram.com/discofeelings

www.twitter.com/discofeelings