• De overzichtelijke zaal in de Jacobus Hoeve

  Eddy Melissen
 • Natuurlijk ontbreekt een stormbaan niet

  Eddy Melissen
 • Vrolijke luchtkussens zijn voor elke leeftijd leuk

  Eddy Melissen
 • Vanaf het terras kunnen de ouders de zaal uitstekend zien

  Eddy Melissen

Gezellig springen en spelen op Springkussenfestijn Jacobus Hoeve in Stroe

09-10-2017, 15:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 17 oktober 2017, 11:00 tot donderdag 19 oktober 2017, 17:00

Locatie:

Tolnegenweg 53, Barneveld
Sporthal De Jacobus Hoeve
Barneveld

Jacobus Hoeve Stroe en SensationAir Attractieverhuur Stroe organiseren een Springkussenfestijn om jouw vakantie herfstvakantie omver te blazen!

Camping en Sporthal de Jacobus Hoeve uit Stroe en SensationAir Attractieverhuur uit Barneveld slaan de handen opnieuw ineen met de organisatie van een gezellig springkussenfestijn op 17, 18 en 19 oktober 2017. Volgens de organisatie kenmerkt hun springkussenfestijn zicht door de kleinschaligheid en overzichtelijke indeling. Bas Mohle (Jacobus Hoeve) daarover: 'We hebben er bewust voor gekozen om de hal op zo'n manier in te delen dat alle kussens goed zichtbaar zijn. Door de locatie van het terras hebben de ouders altijd zicht op hun kinderen. Tijdens voorgaande edities kregen we hier positieve reacties over, want door deze indeling is het festijn met name voor kleinere kinderen zeer geschikt'.

Eddy Melissen van SensationAir Attractieverhuur is het hier mee eens: 'Het springkussenfestijn in de Jacobus Hoeve is een stuk kleiner dan onze festijnen in de Veluwehal in Barneveld en De Camp in Woudenberg, maar is daardoor juist heel erg leuk voor de wat kleinere kinderen. Doordat de hal iets kleiner is passen er weliswaar minder kussens in, maar toch kunnen we een gevarieerd aanbod van kussens neerzetten, zodat de kinderen zich met gemak een aantal uur kunnen vermaken'.

Het Springkussenfestijn in Stroe vindt plaats op 17 t/m 19 oktober in de Sporthal van de Jacobus Hoeve in Stroe (Tolnegenweg 53, Stroe). De zaal is overzichtelijk ingedeeld zodat ouders/begeleiders hun kinderen goed kunnen zien. De zaal is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het Grand Café (ook voor avondeten). Parkeerplaatsen zijn aanwezig. Parkeren is ook gratis. Kaarten zijn te koop bij de ingang.