• Hanne de Vries

    Suegraphy

Hanne de Vries & band verzorgen concert in Barneveld

12-12-2016, 08:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 december 2016,
21:00 tot 22:30

Locatie:

Gasthuisstraat 5, Barneveld
Rehoboth
Barneveld

Zanger Hanne de Vries treedt op zaterdag 17 december, samen met zijn band, op in Barneveld. De christelijke zanger is door zijn optredens op de EO-Jongerendag, pinksterconferentie Opwekking en het festival 'Soul Survivor' een bekend gezicht; met name onder christelijke jongeren. Dit najaar tourde hij door het land met de 'Love Revolution' tour.

De rake teksten, aantrekkelijke beats en pakkende refreinen waren voor Rafiki, het open jeugdwerk van de Hervormde Gemeente Barneveld, aanleiding om de zanger uit te nodigen. "Hanne's muziek, die zich het beste laat omschrijven als christelijke popmuziek, is positief en inspirerend", vindt de organisatie. De organisatoren hopen met het concert jong en oud uit verschillende kerken samen te brengen. "Iedereen is welkom!"

Love Revolution

De Vries bracht vier cd's uit, waarvan het album 'Favour' (mei 2016) het meest recente exemplaar is. Op dit album staan acht aanbiddingsliederen, waaronder de populaire nummers 'Breaking News' en 'Love Revolution'. De Vries is aanbiddingsleider in de Veenendaalse gemeente Mozaiek0318 en verzorgt optredens door het hele land. Met zijn muziek wil hij getuigen van God: hij hoopt dat ook jongeren die niet zo vaak of nooit in een kerk komen op een laagdrempelige manier met Gods liefde in aanraking komen.

Reserveren

Het concert van Hanne de Vries vindt plaats op zaterdag 17 december vanaf 21.00 uur in Rehoboth, Gasthuisstraat 5 in Barneveld. Tickets kosten vijf euro en zijn te bestellen via www.rafikibarneveld.nl/reserveren.