'Ik leer leren' training en informatieavond mindset

25-09-2017, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 28 september 2017,
19:45 tot 21:30

Locatie:

Scharrenburgersteeg 16, Lunteren
Zorgboerderij Eck-stra
Lunteren

Op zorgboerderij Eck-stra wordt er binnenkort door Eck-stra begeleiding weer een nieuwe 'ik leer leren' training gegeven. Deze training is voor kinderen die in groep 7,8 of in de brugklas zitten en biedt slimme handvatten voor makkelijker en efficiënter leren. Kinderen ontdekken alles over hun eigen manier van leren, plannen en organiseren, faalangst overwinnen, concentreren en motiveren.

De 'Ik leer leren' training wordt gegeven in groepjes van 4 tot 8 kinderen en bestaat uit 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. De volgende training start op donderdag 5 oktober van 18.30 - 20.00 uur op zorgboerderij Ecks-tra.

Donderdagavond 28 september is er een informatieavond op zorgboerderij Eck-stra. Janita van Silfhout zal wat vertellen over mindset. Niet alleen talenten en vaardigheden zorgen voor succes. Ook je mindset (manier van denken) is belangrijk. Heb je bijvoorbeeld een statische mindset dan denk je vaak 'ik kan het niet'. Bij een op groei gerichte mindset denk je 'ik kan het nog niet, maar ik ga oefenen'. We gaan er deze avond ook op in hoe je jezelf en anderen een op groei gerichte mindset kan aanleren. MIndset is ook één van de thema's die in de 'ik leer leren' training aan de orde komt.

De informatieavond vindt plaats op zorgboerderij Eck-stra (Scharrenburgersteeg 16, Lunteren). Om 19.45 uur staat de koffie en thee klaar. Om 20.00 uur willen we de avond beginnen. Rond 21.30 uur hopen we het officiële gedeelte af te ronden en kan er nog wat gedronken worden.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.eck-strabegeleiding.nl of mailen naar info@eck-strabegeleiding.nl