• Julio Breff Guilarte, 'Amor'

    Museum Nairac
  • Schilderen met Julia in Museum Nairac

    Roos Welle

Kinderschilderworkshop 'Schilderen als Julio Breff Guilarte' met Julia Borsboom in Museum Nairac

18-06-2016, 22:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 12 juli 2016,
14:30 tot 16:30

Locatie:

Brouwerstraat 1, Barneveld
Museum Nairac
Barneveld

Ook in de zomervakantie is beeldend kunstenaar Julia Borsboom weer in Museum Nairac voor haar populaire kinderschilderworkshop.

Op dinsdag 12 juli kun je onder leiding van Julia leren schilderen als een echte kunstenaar. Na Vincent van Gogh, Picasso en Appel neemt Julia je dit keer mee naar Cuba! Deze zomer is namelijk het werk van de Cubaanse schilder Julio Breff Guilarte in Museum Nairac te zien in de tentoonstelling "Julio Breff Guilarte. Langs het Cubaanse platteland" ( van 1 juli t/m 22 oktober 2016).

Samen met Julia kijk je eerst naar de schilderijen van Julio. Julio woont in Cuba en schildert vaak het platteland dat hij om zich heen ziet met bijvoorbeeld boeren die aan het werk zijn. Natuurlijk mag je zelf aan slag en ga je een schilderij maken op een echte schildersezel! Na de workshop mag je natuurlijk jouw kunstwerk mee naar huis nemen. Of mogen wij jouw kunstwerk eerst nog een week in het museum aan andere bezoekers laten zien? Vind je dat een goed idee, dan kun je daarna je schilderij weer komen ophalen.

Wanneer: 12 juli 2016 om 14.30 uur (tot ongeveer 16.30 uur)

Waar: Museum Nairac

Leeftijd: van circa 7 tot 12 jaar

Kosten: 5 euro per kind inclusief materiaal en limonade

Geef je snel op via: info@nairac.nl onder vermelding van

'Workshop Julia Borsboom' òf via 0342-415666 (max. 18 kinderen, wees er dus snel bij).