• Annelies Barendrecht en Maaike Appels

    Mich Buchman
  • Annelies Barendrecht en maaike appels

    Mich Buchman

Kopje koffie met… fotografen Annelies Barendrecht en Maaike Appels

11-10-2017, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 25 oktober 2017,
09:45 tot 11:30

Locatie:

Nieuwstraat 29, Barneveld
Bibliotheek Barneveld
Barneveld

Op 25 oktober 2017 organiseert de bibliotheek het negende 'Kopje koffie met ….'. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Voor het negende 'Kopje koffie met…' zijn de fotografen Annelies Barendrecht en Maaike Appels te gast. Zij zijn de drijvende krachten achter de foto-expositie 'VROUW. Vijftig tinten vrouw', die sinds 10 oktober te zien is in Bibliotheek Barneveld.

Samen nemen ze deze ochtend de bezoekers mee langs de foto expositie en vertellen over de doelstelling achter dit mooie project "Harmonieus samenleven in de gemeente Barneveld".

Opening foto-expositie

De opening van de foto-expositie met portretten van vijftig verschillende vrouwen en meisjes uit de gemeente Barneveld, is verricht door wethouder Didi Dorrestijn.

Praktische informatie

Deze negende editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op woensdag 25 oktober. Aanvang 10.00 uur, Inloop vanaf 9.45 uur. Deelname is gratis. Wel dient u zich van te voren aan te melden bij de balie in de Barneveldse bibliotheek. Of stuur een mail naar: info@bibliotheekbarneveld.nl.