• Jamaica

    Rike van den Beld van Dijk

Kopje koffie met… 'reisadviseur Rike van den Beld-van Dijk'

20-06-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 6 juli 2017,
14:30 tot 16:00

Locatie:

Eikenlaan 29, Barneveld
Bibliotheek Barneveld
Barneveld

Op 6 juli 2017 organiseert de bibliotheek het zesde 'Kopje koffie met ….'. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Voor het zesde 'Kopje koffie met…' is reisadviseur Rike van den Beld-van Dijk te gast die u meeneemt naar de ABC-eilanden en Jamaica.

Zomerlezen

De komende tijd is Zomerlezen hét thema in de bibliotheek. Wie denkt aan zomerlezen, denkt aan vakantie. Wie meer wil weten over de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) of Jamaica, kan zich laten voorlichten door reisadviseur Rike van den Beld-van Dijk. Onder het genot van een tropische cocktail vertelt Rike u over deze bijzondere gebieden, bezienswaardigheden en activiteiten én geeft ze nuttige tips. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Praktische informatie

Deze editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op donderdagmiddag 6 juli en begint om 14.45 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Deelname is gratis. Wel dient u zich van te voren aan te melden bij de balie in de Barneveldse bibliotheek. Of stuur een mail naar: info@bibliotheekbarneveld.nl.