Kopje koffie met … 'digitaal lezen in de bibliotheek'

31-05-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 13 juni 2017,
19:30 tot 21:30

Locatie:

Nieuwstraat 29, Barneveld
Bibliotheek Barneveld
Barneveld

Op 13 juni 2017 organiseert de bibliotheek het vijfde 'Kopje koffie met ….'. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Het vijfde 'Kopje koffie met…' heeft een iets andere insteek; de medewerkers van de bibliotheek vertellen dan namelijk alles over de mogelijkheden van digitaal lezen.

Na het welkomstwoord staat improvisatietheater van 'Liever veul bloemen' op het programma. Deze enthousiaste groep mensen bootst komische en herkenbare vakantiesituaties na waarbij de digitale diensten van de bibliotheek handig van pas blijken te komen.

Aansluitend is er een informatiemarkt waar u uitleg krijgt over e-books, de Vakantiebieb app, de Luisterbieb en online cursussen. De medewerkers beantwoorden graag uw vragen!

Praktische informatie

Deze editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op dinsdagavond 13 juni en begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur. Deelname is gratis. Wel dient u zich van te voren aan te melden bij de balie in de Barneveldse bibliotheek. Of stuur een mail naar: info@bibliotheekbarneveld.nl.