• Tineke Beishuizen

    Geert Snoeijer

Kopje koffie met … Tineke Beishuizen

19-07-2017, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 9 augustus 2017,
14:30 tot 16:00

Locatie:

Nieuwstraat 29, Barneveld
Bibliotheek Barneveld
Barneveld

Op 9 augustus 2017 organiseert de bibliotheek het zevende 'Kopje koffie met ….'. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Voor het zevende 'Kopje koffie met…' is Tineke Beishuizen te gast. Ontmoet Tineke tijdens de Meet & Greet en kom alles te weten over haar laatste roman, 'Een Zomer'.

Na 45 jaar nam Tineke Beishuizen afgelopen jaar afscheid van Libelle. In het voorjaar verscheen haar meeslepende roman 'Een Zomer', over de pijn van het loslaten en wat daarna overblijft. Ontmoet Tineke Beishuizen op woensdag 9 augustus in de Bibliotheek Barneveld. Ze vertelt u alles over haar laatste roman, haar tijd bij Libelle en wat er komt kijken bij het schrijven van een boek. Uiteraard zal Tineke 'Een Zomer' signeren!

Praktische informatie

Deze zevende editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op woensdagmiddag 9 augustus en begint om 14.30 uur. Inloop vanaf 14.15 uur. Deelname is gratis. Wel dient u zich van te voren aan te melden bij de balie in de Barneveldse bibliotheek. Of stuur een mail naar: info@bibliotheekbarneveld.nl.