• Louis Fraanje

    Louis Fraanje

Louis Fraanje presenteert : De Veluwe in de lens gevangen

09-10-2017, 10:30 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 12 oktober 2017,
19:30 tot 21:30

Locatie:

Schoonbeekhof 1, Kootwijkerbroek
Kulturhus de Essenburcht
Kootwijkerbroek

Louis Fraanje is naast een begenadigd verteller ook een zeer getalenteerde natuurfotograaf. Samen met zijn vrouw Fransien Fraanje zwerven ze over de heide en door de bossen van de Veluwe. Maar ook nemen zij u mee naar de Vallei aan westkant van het gebied. Beiden hebben ze oog voor details, daardoor hebben de door hun gemaakte natuurfoto's een heel eigen karakter.

De serie 'De Veluwe in de lens gevangen' is ontstaan naar aanleiding van de op het weblog van de Jac. Gazenbeekstichting gepubliceerde foto's. De afwisselende beelden van flora en fauna maken deze natuurserie boeiend om naar te kijken. Kleine en grote wonderen van de natuur passeren de revue. Louis laat u als het ware over zijn schouder meekijken, als hij in zijn schuilhutje, hoogzit of wildkansel zit. De wilde zwijnen, vossen, hazen en konijnen komen allemaal in beeld. En bijvoorbeeld een reekalfje dat net geboren is, of de bronsttijd van de edelherten met hun spectaculaire gevechten. Ook het beroemde hert Hubertus komt in beeld!

Ontmoetingen met het grote wild zoals wilde zwijnen, edelherten, reeën en vossen komen als het ware tot leven. Ook wordt er aandacht besteed aan de vogelwereld op de Veluwe. Kortom een natuurpresentatie met vele uiteenlopende onderwerpen. Meer info: www.de-veluwenaar.nl

De presentatie door Louis in De Essenburcht begint op donderdag 12 oktober om 19.30 uur. De entree bedraagt € 3,00, incl. een consumptie. U bent van harte welkom en reserveren is niet nodig.