Maandelijkse Soep-inn in de Goede Herderkerk

07-01-2017, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 11 januari 2017,
17:00 tot 19:00

Locatie:

Jan Seppenplein 70, Barneveld
Goede Herderkerk
Barneveld

Woensdag 11 januari is weer de eerste Soep-Inn van het nieuwe jaar! De Goede Herderkerk zal dan weer omgetoverd zijn in een gezellig restaurantje!

De Soep-Inn biedt elke 2e woensdag van de maand gratis maaltijdsoep aan voor mensen die moeilijk kunnen rondkomen, voor vluchtelingen en voor alleenwonenden, die het gezellig vinden om samen met andere mensen te eten. Velen van hen weten inmiddels de weg naar de Soep-Inn te vinden. Maar het is ook leuk dat er ook elke keer weer nieuwe mensen zijn!

Vanaf 17.00 is er inloop met koffie/thee/fris en om 17.30 gaan we gezellig samen soep eten. Na het toetje drinken we nog een bakje koffie/thee met zelfgebakken lekkernijen. Om 19.00 is de Soep-Inn afgelopen.

Er zijn elke maand 6 verschillende soorten soep, die door onze vrijwilligers met veel liefde thuis worden klaargemaakt. We houden rekening met mensen die vegetariër zijn en met hen die geen varkensvlees eten.

Wanneer je wilt komen, geef je dan op via soep-inn@hervormdbarneveld.nl. Je kunt ook bellen naar 0342-492400 (fam. Schaap). Heb je vervoer nodig? Geen probleem, daar wordt voor gezorgd!

Wil je meer over ons weten: zie facebook.com/soepinn.

Hartelijk welkom en de groeten van: Gert, Jaco, Teuni, Gerda, Esther, Marina en Alette