Parkinson Café Barneveld - 14 september 2016

06-09-2016, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 14 september 2016,
19:30 tot 21:00

Locatie:

Nieuwe Markt 6, Barneveld
Veluwehal Barneveld - zaal Welzijn Barneveld
Barneveld

Barneveld - Op woensdag 14 september 2016 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

De avond wordt verzorgd door de René van Duijn - ervaringsdeskundige m.b.t. de ziekte van Parkinson

en daarna is er een korte voorstelling van toneelvereniging WIK met "Parkinson Perikelen".

Met deze avond beginnen we aan ons tweede seizoen. In het besef dat verbeteringen altijd mogelijk zijn, kijken we met plezier terug, hoe het afgelopen jaar is verlopen. We hebben elke avond een ruime opkomst gehad en het was daarmee ook heel gezellig en hopelijk ook nuttig. Inmiddels hebben we heel wat trouwe gasten.

De avond is van 19:30 - 21:00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en onderling ervaringen uit te wisselen.

Belangstellenden verzoeken wij zich aan te melden via pcafe@xs4all.nl. Desgevraagd zenden wij u het programma van onze avonden toe.

De Parkinson-bijeenkomsten worden georganiseerd onder auspiciën van de landelijk werkende Parkinson Vereniging. Op hun website (www.parkinson-vereniging.nl) kunt u meer informatie vinden over de Parkinson Cafés, zoals deze ook in andere regio's worden georganiseerd.

Verder zal de organisatie ook regelmatig samenwerken met ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners voor Parkinson patiënten.