• Bijeenkomst Parkinson Café Barneveld

    Yme van Dijk

Parkinson Café Barneveld - 9 november 2016

25-10-2016, 14:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 9 november 2016,
19:30 tot 21:00

Locatie:

Nieuwe Markt 6, Barneveld
Veluwehal Barneveld - zaal Welzijn Barneveld
Barneveld

Op woensdag 9 november 2016 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer.

De avond wordt verzorgd door de Parkinsonverpleegkundige Ramona van den Arend over

Medicijnengebruik in de praktijk.

Wat kan de Parkinsonverpleegkundige in algemene zin voor u doen? U kunt een beroep doen op de Parkinson-verpleegkundige als u behoefte heeft aan informatie of advies. Bijvoorbeeld met vragen als: hoe ga ik om met de gevolgen van mijn ziekte, wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van medicijnen, welke therapeuten zijn voor mij geschikt, wat is een goede leefstijl voor mij?

De avond is van 19:30 - 21:00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en onderling ervaringen uit te wisselen.

Belangstellenden verzoeken wij zich aan te melden via pcafe@xs4all.nl. Desgevraagd zenden wij u het programma van onze avonden toe.

De Parkinson-bijeenkomsten worden georganiseerd onder auspiciën van de landelijk werkende Parkinson Vereniging. Op hun website (www.parkinson-vereniging.nl) kunt u meer informatie vinden over de Parkinson Cafés, zoals deze ook in andere regio's worden georganiseerd.

Verder zal de organisatie ook regelmatig samenwerken met ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners voor Parkinson patiënten.