Parkinson Café Barneveld en omstreken

05-03-2016, 12:01 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 16 maart 2016,
19:30 tot 21:00

Locatie:

Barneveld

Barneveld - Op woensdag 16 maart 2016 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Deze avond was aanvankelijk gepland op 9 maart, maar is verplaatst i.v.m. het samenvallen van deze datum met Biddag voor Gewas en Gebed.

Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer. De initiatiefnemers zijn Yme van Dijk en Hilly Pol, die samen met enkele vrijwilligers elke twee maanden een bijeenkomst organiseren.

Joanne Vermeulen en Jacqueline van de Burgt- Oggel, beide ergotherapeuten, zullen zorgen voor een interessante en afwisselend programma. De avond is van 19:30 - 21:00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en onderling ervaringen uit te wisselen.

Belangstellenden verzoeken wij zich aan te melden via pcafe@xs4all.nl. Desgevraagd zenden wij u het programma toe.

De Parkinson-bijeenkomsten worden georganiseerd onder auspiciën van de landelijk werkende Parkinson Vereniging. Op hun website (www.parkinson-vereniging.nl) kunt u meer informatie vinden over de Parkinson Cafés, zoals deze ook in andere regio's worden georganiseerd.

Verder zal de organisatie ook regelmatig samenwerken met ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners voor Parkinson patiënten.