Parkinson Café Barneveld en omstreken - 11 mei 2016

28-04-2016, 14:51 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 11 mei 2016,
19:30 tot 21:00

Locatie:

Barneveld

Op woensdag 11 mei 2016 is in de zaal van Welzijn Barneveld (Veluwehal) weer een bijeenkomst van het Parkinson Café Barneveld en omstreken voor Parkinsonpatiënten, hun familieleden en mantelzorgers. Het doel van deze cafés is elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie verstrekken. Dit gebeurt in een informele en ontspannen sfeer. De initiatiefnemers zijn Yme van Dijk en Hilly Pol, die samen met enkele vrijwilligers elke twee maanden een bijeenkomst organiseren.

De avond wordt verzorgd door de psychologe Ineke de Sterke met het onderwerp: Wat kan de psycholoog betekenen bij de ziekte van Parkinson?

De avond is van 19:30 - 21:00 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en onderling ervaringen uit te wisselen.

Belangstellenden verzoeken wij zich aan te melden via pcafe@xs4all.nl. Desgevraagd zenden wij u het programma van onze avonden toe.

De Parkinson-bijeenkomsten worden georganiseerd onder auspiciën van de landelijk werkende Parkinson Vereniging. Op hun website (www.parkinson-vereniging.nl) kunt u meer informatie vinden over de Parkinson Cafés, zoals deze ook in andere regio's worden georganiseerd.

Verder zal de organisatie ook regelmatig samenwerken met ParkinsonNet, een netwerk van zorgverleners voor Parkinson patiënten.