• Poppies,

    Eline Ulaen Art

Schilderworkshops bloemen schilderen in snelle technieken met olieverf

05-08-2016, 07:50 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 18 augustus 2016,
13:00 tot 17:00

Locatie:

Zuiderslag 4b, Hoevelaken
Kunstcentrum Collage
Hoevelaken

Workshops schilderen met snelle technieken in olieverf in Hoevelaken en Baarn

De workshops van Eline Ulaen zijn voor zowel de beginnende als de gevorderde schilder. U leert hoe u in één sessie een schilderij met olieverf kunt maken. Er wordt direct op het doek geschilderd, ook wel direct-painting genoemd. Vindt u dat toch een beetje lastig, dan mag u ook een sjabloon gebruiken. De technieken die u leert zijn nat-in-nat en alla-prima technieken. 

Eline is in het bijzonder gespecialiseerd in bloemschilder-technieken zoals die van Gary Jenkins. Daarnaast is ze zeer bedreven in het maken van portretten en eigenlijk gaat ze geen enkel onderwerp uit de weg. 

Gun uzelf of iemand anders een prachtige ervaring met de intense kleuren en mooie effecten van olieverf en doe mee! Momenteel vinden de workshops plaats in Baarn en Hoevelaken. Onderwerpen o.a. Portret, Huisdier, Bloemen, Vakantiefoto/Dorpje, Zee, etc.

De workshops zijn inclusief materiaal, eten en drinken, dus u hoeft zelf niets mee te nemen. Hierdoor krijgt u de gelegenheid om die olieverf gewoon eens uit te proberen zonder dat u zelf van alles hoeft aan te schaffen. Bovendien werkt u direct met materialen van goede kwaliteit en weet u daarna wat u aan moet schaffen als u ermee verder wilt.

SCHILDERWORKSHOPS SNELLE TECHNIEKEN MET OLIEVERF IN HOEVELAKEN.

Datum : 18 augustus Bloemen basistechnieken, € 65,- 

19 augustus Bloemencompositie, € 65,- 

Tijd : 13.00 - 17.00 uur

Lokatie : Kunstcentrum Collage, Zuiderslag 4-B, Hoevelaken

Kijk voor de workshop thema's en meer informatie op de site 

(www.alla-prima.jouwweb.nl en of www.elineulaen.nl ) 

Voor inschrijven ga naar: workshops@elineulaen.nl.