SpringkussenZomerFestijn in Stroe - sluit je vakantie springend af!

09-08-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 15 augustus 2017, 11:00 tot donderdag 17 augustus 2017, 17:00

Locatie:

Tolnegenweg 53, Stroe
Camping & Sporthal De Jacobus Hoeve in Stroe
Stroe

Sluit je vakantie springend af!

Jacobus Hoeve Stroe en SensationAir Attractieverhuur organiseren een Springkussenfestijn om jouw vakantie onvergetelijk af te sluiten!

Camping en Sporthal de Jacobus Hoeve uit Stroe en SensationAir Attractieverhuur uit Barneveld slaan de handen opnieuw ineen met de organisatie van een zomers springkussenfestijn (15 t/m 17 augustus 2017). Bas Mohle van de Jacobus Hoeve: "Afgelopen voorjaarvakantie hebben we voor de eerste keer een springkussenfestijn in onze sporthal georganiseerd. De bezoekersaantallen en de reacties naar aanleiding van ons eerste evenement hebben ons positief verrast. Daarom wisten we direct dat we dit vaker wilden doen. In de herfstvakantie van dit jaar (14 t/m 16 oktober) komen we sowieso weer terug met een springkussenfestijn, maar het relatief slechte zomerweer bracht ons op het idee om een zomerse editie van het springkussenfestijn te organiseren".

Vervolgens werd er op facebook gepeild of bezoekers wel zitten te wachten op een zomerse editie. De reacties daarop maakten de organisatoren niet meer aan het twijfelen. Die zomerse editie moest en zou er komen. Eddy Melissen van SensationAir: "De afgelopen weken hebben we de weersvoorspellingen in de gaten gehouden, maar steeds draaide de voorspellingen op het laatste moment bij naar goed weer. Daarom hebben we er tweemaal voor gekozen het festijn toch maar niet te organiseren. Wat de voorspellingen voor komende week worden weten we natuurlijk niet, maar we wilden de laatste week van de vakantie toch nog niets leuks bieden aan de kinderen in de regio, maar ook aan de kinderen op de vele campings hier in de buurt".

Het Springkussenfestijn in Stroe vindt plaats op 15 t/m 17 augustus in de Sporthal van de Jacobus Hoeve in Stroe (Tolnegenweg 53, Stroe). De zaal is overzichtelijk ingedeeld zodat ouders/begeleiders hun kinderen goed kunnen zien. De zaal is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het Grand Café (ook voor avondeten). Parkeerplaatsen zijn aanwezig, maar bezoekers wordt gevraagd op de fiets te komen wanneer mogelijk. Kinderen die kunnen springen betalen een toegangsprijs van € 6,-. Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen. Parkeren is ook gratis. Kaarten zijn te koop bij de ingang.