Start seizoen hardloop/wandelgroep Run2dayrunners Barneveld

22-08-2016, 14:30 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 4 juli 2017, 12:55

Locatie:

Anthonie Fokkerstr. 4, Barneveld
Lunt.berg, Schaff.bos en Briellaerd
Barneveld

In week 36 ( 5-9 t/m 11-9) beginnen de trainingen weer van de hardloop- en wandelgroepen van de Run2dayrunners Barneveld.

De hardlopers starten op dinsdag 6 september. De aanvangstijd is 19.00 uur. Het startpunt is bij glasbedrijf R. v.d Beek, Anthonie Fokkerstraat 4 op bedrijventerrein De Briellaerd. Op 13 september trainen we op de Lunterse berg (startpunt t.o. restaurant De Goudsberg). Op 20 september trainen we in het het Schaffelaarsebos (startpunt brug naar de Koewei). Vanaf 27 september is het weer op de Briellaerd en daar blijven we dan gedurende de herfst en winter (vanwege invallende duisternis).

Dan is er ook nog de combi-groep hardlopers-wandelaars op de vrijdagochtend. Zij starten op 9 september om 8.45 uur in het Schaffelaarsebos (startpunt parkeerterrein Oranjerie). Iedereen loopt op zijn eigen niveau ! Dit bereiken we door twee maal per jaar (in oktober en maart) een z.g. Coopertest te houden. Op basis hiervan kom je in een groep terecht die globaal even sterk is als jij. Gaat het je na een paar weken niet snel genoeg, dan ga je gewoon een groep hoger; gaat het je te snel , of heb je net een griepje achter de rug, dan ga je gewoon een groepje lager. Het komt ook voor dat de hardlopers van de combigroep op vrijdag - bijv. na een blessure- eerst met de wandelaars meegaan. Vrijheid, blijheid.

De contributie is voor alle groepen gelijk: € 60,- voor 1 x per week en € 90,- voor 2 x per week trainen. Voor degenen die voor het eerst komen geldt dat je eerst tweemaal kunt kennismaken (= gewoon meetrainen) voordat je je daadwerkelijk opgeeft als deelnemer.

Voor alle groepen geldt dat er nog voldoende ruimte is voor nieuwe instroom. Dus nieuwe leden zijn van harte welkom !

Voor verdere info: Marijke van Maanen, tel. 0342-491222 of Jan Landman, tel. 0342-416311