Toogdag Gereformeerde Bijbelstichting

06-09-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017,
10:30 tot 15:30

Locatie:

Vellerselaan 1, Barneveld
De Hoeksteen
Barneveld

De Gereformeerde Bijbelstichting (GBS) belegt op D.V. zaterdag 14 oktober 2017 haar 52e toogdag. Plaats van samenkomst is kerkgebouw 'De Hoeksteen' van de Gereformeerde Gemeente in Nederland, aan de Vellerselaan 1 te Barneveld.

De morgenbijeenkomst van de toogdag begint om 10.30 uur. De opening wordt verzorgd door ds. A.C. Rijken uit Gameren, voorzitter van de GBS. Daarna hopen

ds. A. Verschuure uit Scherpenzeel en ds. A. van Voorden uit Opheusden te spreken.

De pauze duurt van 12.30 uur tot 14.00 uur.

Tijdens de middagbijeenkomst hopen ds. A.F.R. van de Veen uit Utrecht en ds. K. van Olst uit Doornspijk te spreken. Ds. Van Olst verzorgt ook de sluiting.

Het kerkgebouw is goed bereikbaar per auto via de A30 - afslag Barneveld-Zuid. Bij de kerk zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. De kerk is ook uitstekend per trein te bereiken, u kunt uitstappen op station Barneveld-Zuid. Het vervoer van station Barneveld-Zuid naar de kerk en na afloop van de kerk naar het station wordt met busjes door de GBS geregeld.

In de middagpauze is er ruime gelegenheid om bij de boekentafels in de kerk Bijbels, psalmboeken en andere uitgaven van de GBS te kopen.

De GBS werd in 1966 opgericht met als doel het gebruik van de Bijbel in de Statenvertaling te handhaven en te bevorderen.

Vele Bijbels worden gratis verspreid op zeeschepen, in zorgcentra en gevangenissen.

Elk jaar verspreidt de GBS tienduizenden Bijbels in getrouwe vertalingen in Europa, Siberië, Israël, Afrika en andere delen van de wereld.

Via lezingen in het GBS-gebouw en bij kerken en verenigingen wordt informatie gegeven over de geschiedenis van de Bijbel in de Statenvertaling en het werk van de GBS.

Voor meer informatie:

J. Haalboom T 0345 - 61 01 55 E jhaalboom@gbs.nl