• Davitha aan het werk tijdens haar eigen kunstretraite

    Joëlle van de Pol
  • Davitha aan het werk tijdens haar eigen kunstretraite (2)

    Gert Tabak

Unieke uitdaging: Volg de online kunstretraite en leef bewust toe naar Pasen

12-12-2017, 17:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 14 februari 2018, 16:20 tot zondag 1 april 2018, 16:20

Locatie:

, Barneveld
Organisatie vanuit het Atelier van Davitha
Barneveld

In onze drukke tijd is het heel moeilijk om opnieuw tot ons zelf te komen, om tijd door te brengen met God en om echt aandachtig te leven. Heb je behoefte aan meer stilte? Aan tips voor rust, in je werk, je dagelijks leven, je geloofsleven? En wil je weten wat kunst daarin voor jou kan betekenen? Of ben je helemaal niet bekend met kunst, zegt het je niets, maar wil je dat wel ontdekken? Dan is deze retraite echt iets voor jou!

Iedere dag, van Aswoensdag tot Stille Zaterdag, maakte beeldend kunstenaar Davitha een kunstwerk, als haar eigen zoektocht om bewust naar Pasen toe te leven. De online kunstretraite is een bijzondere combinatie van persoonlijk reisverslag, bezinning en kunsthistorische cursus.

Aan de hand van de veertig unieke kunstwerken van Davitha, veertig bijzondere werken over Jezus uit de kunstgeschiedenis en veertig tips om tot bezinning te komen, zoek je naar wat echt van waarde is. Zo ontvang je praktische tips om stil te worden en lees je in veertig dagen het Evangelie van Johannes (opnieuw) met de vraag: wie is Jezus nu eigenlijk door de beelden die Hij zelf geeft?

Als deelnemer ontvang je in de veertig dagen voor Pasen elke dag van 14 februari t/m 1 april 2018 een nieuwe mailing bomvol kunst en tips, en een bijzonder e-book achteraf.

Meer informatie over de Online Kunstretraite is te vinden op www.onlinekunstretraite.nl. Hier kunt u zich inschrijven en u ontvangt t/m 31 december 50% korting!