• flyer

    Anja
  • sfeerfoto

    Anja

Winterfair Harskamp in park

16-11-2017, 16:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 november 2017,
16:00 tot 21:00

Locatie:

otterloseweg , Harskamp
Museum parkeerterrein Harskamp
Harskamp

Winterfair Harskamp

MVH organiseert een gezellige Winterfair. Net als voorgaande jaren de laatste zaterdag van november, zodat alle bezoekers ruim voor de feestdagen cadeaus en lekkernijen kunnen komen inslaan of gezellige inspiratie kunnen opdoen.

Een groot aantal Harskampse winkeliers, bedrijven en verenigingen zullen deelnemen aan de sfeervolle Winterfair die op zaterdag 25 november 2017 van 16:00 uur tot 21:00 uur zal plaatsvinden op het parkeerterrein van het museum/defensie aan de Otterloseweg in Harskamp.

Naast de plaatselijke ondernemers zullen ook velen van buiten Harskamp hun opwachting maken, waardoor deze Winterfair voor alle bezoekers aantrekkelijk, gezellig en vernieuwend zal zijn en er voor ieder wat wils is.

Naast interessante aanbiedingen van alle deelnemers aan deze Winterfair is er ruim voldoende aandacht voor de inwendige mens met diverse (winterse) lekkernijen en is er ook van alles te zien en te beleven, zoals bijv. een winters springkussen voor de kleintjes, dames die een attentie uitdelen in kledendracht, de arrenslee en natuurlijk sfeervol verlichte kramen, bomen en de daarbij behorende knapperende open vuren.

Elk jaar een beetje groter en knusser, de organisatie zal er op toezien dat "onze Winterfair" het succes van de voorgaande jaren zal evenaren. En deze fair de diverse uitstraling zal proberen te behouden mede door kritisch te zijn met het toestaan van alle deelnemers op deze gezellige Winterfair diversiteit is namelijk van belang.

Meer informatie over deze Winterfair kan verkregen worden bij MVH lid A. van der Loo-Sanderse via telefoonnummer 06-51398176

winterfairharskamp@gmail.com