• Logo Royal Glaskunst

    Eigen ontwerp

Wintermarkt in Stroe - 2 december a.s.

13-11-2017, 08:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 december 2017,
10:00 tot 16:00

Locatie:

Stroeërweg 49, Stroe
Dorpshuis De Hofstee
Stroe

Zaterdag 02 december a.s. vindt in Stroe de 6e editie plaats van de wintermarkt, in Dorpshuis De Hofstee.

Eén van de deelnemers tijdens dit evenement is het online succesvolle Royal Glaskunst, welke dit jaar voor het eerst op deze wintermarkt zal staan.

Wat is Royal Glaskunst?

Royal Glaskunst verkoopt mondgeblazen en handgevormde glaskunst, glascadeautjes, sierlijk gebruiksglas en glasschilderijen, waarbij het ook mogelijk is om een eigen foto op glas te laten printen. In de collectie is glas en kristal te vinden van de glasfabrieken uit Leerdam, Maastricht, het Zweedse Kosta Boda & Tsjechië.

Tevens wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten. Zo heeft Royal Glaskunst prachtige wijn- en champagneglazen in haar assortiment, met of zonder opschrift, maar óók de leukste en meest sfeervolle waxinelichthouders, Al het glas en kristal wat Royal Glaskunst aanbiedt is ambachtelijk vervaardigd, dus mondgeblazen en met de hand gevormd.

Erg leuk als kerstcadeau, en daarnaast verstrekt Royal Glaskunst cadeaubonnen.

Wat is de wintermarkt in Stroe?

Voor het 6e jaar op rij vindt deze wintermarkt plaats, onder het dak van het super gezellige Dorpshuis de Hofstee. De grootste kenmerken van de wintermarkt zijn "typisch winters" en "ontzettend sfeervol".

De wintermarkt te Stroe is toegankelijk op 2 december 2017 van 10.00 - 16.00 uur.

Komt dat zien!