• aankondiging zomerzangavond

    eigen ontwerp
  • logo stichting Zon voor Maimon

    http://www.zonvoormaimon.nl/

Zomerzangavond voor stichting 'Zon voor Maimon'

02-06-2016, 11:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 18 juni 2016,
19:30 tot 21:00

Locatie:

Prins Bernhardlaan 26, Lunteren
Juliankerk, Veenendaal
Lunteren

D.V. zaterdag 18 juni, hopen Christelijke zangvereniging de Lofstem uit Ederveen en Interkerkelijk koor de Regenboog uit Lunteren, gezamenlijk hun medewerking te verlenen aan een zomerzangavond in de Julianakerk te Veenendaal.

De beide koren staan onder leiding van Ineke Bos-Strootman. Verdere medewerking aan deze avond worden verleend door: Noortje van Middelkoop (panfluit), Harrie Stijf op de piano en Evert van de Veen (orgel)

Collecte tijdens deze avond zal ten goede komen aan stichting "Zon voor Maimon".

Deze stichting wil werken aan betere levensomstandigheden voor de mensen in de Dominicaanse Republiek en dan vooral in de regio rondom Maimon. Maimon ligt aan de kust in het noorden van de Dominicaanse Republiek ten westen van Puerto Plata.

Doel van de stichting is:

• het bevorderen van de levensomstandigheden, met name de gezondheidszorg, van de bevolking in de regio Maimon in de Dominicaanse Republiek

• en de bevordering van de bundeling van krachten van lokale instanties met hetzelfde doel

Stichting "Zon voor Maimon" biedt daadwerkelijk hulp door bijvoorbeeld de dakplaten van de huizen te vervangen zodat de inwoners weer een droog onderkomen hebben. Over het algemeen wordt dit werk dan uitgevoerd door de mensen ter plaatse.

Ook een belangrijk onderdeel van de activiteiten is het inzamelen van goederen die in Nederland weinig of geen waarde meer hebben. In de Dominicaanse Republiek krijgen ze "een tweede leven". De goederen worden in dozen verzonden en tegen een kleine vergoeding verkocht aan de lokale bevolking. Zo kan er hulp geboden worden en bestaande voorzieningen in stand blijven.

Mocht u de stichting willen ondersteunen of wil u meer informatie willen weten dan kunt u hiervoor terecht op: http://www.zonvoormaimon.nl/

U bent natuurlijk ook van harte uitgenodigd om de zomerzangavond te bezoeken !

D.V. zaterdag 18 juni om 19.30 uur in de Julianakerk, Prins Bernhardlaan 26, te Veenendaal. Om 19.00 uur zal de kerk open gaan.

m.m.v. Christelijke zangvereniging de Lofstem (Ederveen) en Interkerkelijk koor de Regenboog (Lunteren) o.l.v. Ineke Bos-Strootman.

en Noortje van Middelkoop - panfluit

Harrie Stijf - piano

Evert v.d Veen - orgel