• Emerson Automation Solutions in Ede

    Emerson

Asco Controls verhuist naar Emerson Automation Solutions faciliteit in Ede

20-06-2017, 10:10 | Lezersnieuws | Ineke Tolboom

Emerson, toonaangevende leverancier van fluid automation oplossingen, heeft de activiteiten van zijn Nederlandse dochter Asco Controls BV verplaatst, met als doel het serviceniveau aan haar klanten te verbeteren.

Met de verhuizing, die begin juni plaatsvond, worden alle activiteiten die voorheen in de fabriek in Scherpenzeel werden uitgevoerd, verplaatst naar de Emerson Automation Solutions faciliteit in Ede, circa 12 km ten oosten van Scherpenzeel. De reden van de verhuizing is om het team van Asco Controls BV te laten profiteren van de geavanceerde apparatuur en omvangrijke kantoor-, productie- en opslagcapaciteit die de locatie in Ede biedt. Daarmee kan de kwaliteit van de service verder verbeterd worden.

Daarnaast zal het herplaatste team kunnen profiteren van de mogelijkheid om de middelen en expertise van de wereldwijde Emerson organisatie te benutten. Zij hebben vanaf heden direct toegang tot de knowhow en expertise van partners. Uiteindelijk zal de verhuizing leiden tot de verdere ontwikkeling en onderbouwing van het merk Asco binnen de Benelux.

De Asco productenlijn, die wereldwijd wordt geproduceerd, omvat een breed programma ventielen, een uitgebreide selectie van persluchtbehandelingsapparatuur en een complete reeks besturingsproducten. Hieronder vallen magneetventielen, pneumatisch bediende ventielen, redundante besturingssystemen, ventieleilanden, cilinders, filters, drukregelaars en olievernevelaars.

Voor verdere informatie over de verhuizing, of over de producten en diensten van Emerson Automation Solutions, bel +31 33 277 79 11 of email naar info.asco.nl@emerson.com