Lezersnieuws

Nieuwe dirigente en pianist voor Popkoor Ofcourse!

Pianist voor Popkoor Ofcourse

 

Snel en duurzaam bouwen in Kootwijkerbroek

Deze week is er in Kootwijkerbroek een mooi prefab woning geplaatst. Je wilt een woning bouwen voor de toekomst waar duurzaamheid boven aan de verlanglijst staat. Dat is ook de beweegreden van familie van de Brink uit Kootwijkerbroek om te kiezen voor een duurzame woning van Isokern.

Jorien Timmers op bezoek met haar project 'Eco Bus America' bij haar voormalig basisschool 'De Triangel' te Lunteren 

Lunteren: Afgelopen maandag en dinsdag is Jorien Timmers langs geweest op haar voormalige basisschool ‘De Triangel’ om een presentatie en workshops te geven met haar project ‘Eco Bus America’.

Vriendjeshockey

Wil jouw zoon of dochter kijken of hockey een sport voor hem of haar is? Kom dan naar de speciale vriendjeshockey-trainingen en laat de kinderen gratis meedoen met de trainingen. Er zijn 3 dagen beschikbaar (16, 23 en 30 mei) en de kinderen kunnen deelnemen aan een, twee of drie trainingen.

Lagarde Groep neemt derde vestiging in gebruik

Per 1 mei 2018 neemt Lagarde Groep een derde vestiging in gebruik voor Excellis, de ondersteunende afdelingen en directie. Onze organisatie groeit, wat vraagt om meer ruimte. Vanaf 1 mei 2018 is Lagarde Groep gevestigd aan de Zuiderinslag 4e te Hoevelaken.

Overweldigend talent!

Wat een bijzonder voorstelling, wat een prachtverhaal en geweldige spelers die een enorme inzet en prestatie hebben verricht! Ontroerend spel en dans, een dikke pluim!’ aldus een van de bezoekers van Theater ‘Vrij’ afgelopen donderdag in het Schaffelaartheater.

Hap en Trap

Hap en Trap routes in Otterlo

Otterlo leeft! En dat geldt ook voor Boerderij Waldhoorn.

Wij doen een trapje extra om het onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Terschuur: Zwart/bruine teef 'Dolly' (Hoevelakenseweg)

Vermist in Voorthuizen: Cypers/grijze poes 'Louise' (Rijksweg)

Info:088-0063311 of nijkerk@amivedi.com

Kleedjesmarkt rond Pluimveemuseum

Op 12 mei wordt van 10.00 – 16.00 uur een grote Lentemarkt gehouden op het parkeerterrein rond het Nederlands Pluimveemuseum. Tevens wordt dan een kleedjesmarkt georganiseerd. Jongeren t/m 11 jaar kunnen daar een gratis plekje krijgen om hun spulletjes te verkopen.

Duivenoverwinning voor de comb. Verbree.

De comb. Verbree, bestaande uit Co & Piet Verbree, lid van de Voordevliegers en woonachtig in Putten hebben afgelopen zaterdag de wedvlucht vanuit Lessines (B) gewonnen. Hun duif behaalde een snelheid van bijna 75 km.

Pagina's