Lezersnieuws

Snackmiddag in Ruimzicht

Zaterdag 29 juli is er weer snackmiddag in Ruimzicht. U bent van harte welkom op het Dorpsplein. Alle snacks en drankjes kosten € 1,20.

Zomerdraaidagen Putter Stoomgemaal

Het Putter Stoomgemaal is gerestaureerd en om dit industrieel monument werkend te laten zien aan het publiek zijn er in de zomervakantie een aantal draaidagen. Zaterdag 22 juli a.s. is de tweede open dag van deze serie draaidagen.

Beiaardseizoen geopend met Jukebox-improvisatie concert.

Onder een stralend zonnetje, bij een heerlijke temperatuur, bespeelde beiaardier Boudewijn Zwart vrijdagavond de beiaard van de Oude kerk toren te Barneveld. Het concert was een bijzonder concert, waarbij het publiek ter plekke verzoeknummers kon indienen.

Orgelconcert Herman van Vliet

Herman van Vliet geeft derde orgelconcert in zomerserie Voorthuizen

Jaap Zwart bespeelt Paradijsorgel

Het Paradijsorgel in de Oude Kerk van Barneveld wordt op donderdagavond 27 juli bespeeld door Jaap Zwart. Het concert is de tweede in een reeks van vier orgelconcerten die georganiseerd worden door Intermezzo Concertorganisatie.

Herfstklokjes zorgen voor tere accenten in de rotstuin

Tal van bol- en knolgewassen zijn uitermate geschikt voor een rotstuin. En dat hoeven echt niet alleen voorjaarsbolletjes te zijn. Ook zomers en in het najaar kunt u uw rotstuin accentueren met leuke bloeiers. Een minder bekende soort is het herfstklokje.

Gert Bomhof presenteert Raadhuispleinconcert

Over anderhalve maand is het zover: het Raadhuisplein met De Barneveldse Beiaard en Ars Musica Orkest. De organisatie is blij dat Barnevelder Gert Bomhof bereid is gevonden het concert 'aan elkaar te praten'.

Uitstapjes PlusBus

Vrijdag 4 augustus Appelpuntentocht Westeinderplassen.

Dinsdag 15 augustus Bezoek Naarden met eventueel vestingvaart.

Vrijdag 18 augustus Landgoed/Countryfair Mariënwaerdt te Beesd.

Vakantiebijbelweek Voorthuizen: (t)op survival Voor kinderen EN tieners!

Ook dit jaar zijn ALLE kinderen EN tieners uit Voorthuizen (woonachtig of op vakantie) van 4-16 jaar welkom tijdens de vakantiebijbelweek van 15 t/m 18 augustus. Met als thema: (t)op survival. Dat wordt FEEST!

Historische Dorpswandeling Barneveld

Dorpswandeling Barneveld o.l.v. gids Gerjan Crebolder

A.s. woensdagmiddag om 14 uur organiseert VVV Barneveld een historische wandeling o.l.v. gids Gerjan Crebolder, oud archivaris Gemeente Barneveld.

Pagina's