Lezersnieuws

Nieuwjaarsreceptie VVD Barneveld

Traditiegetrouw houdt de VVD Barneveld haar nieuwjaarsreceptie in de 3e week van januari voor leden én niet-leden. Gezelligheid voorop en natuurlijk ook aandacht voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Avondmaaltijd in Ruimzicht

U heeft de mogelijkheid om ook op dinsdagavond een warme maaltijd te komen eten bij Zorgcentrum Ruimzicht.

U kunt aanschuiven tussen 17.00 uur en 18.30 uur.

De soep krijgt u uitgeserveerd,

de hoofdmaaltijd kunt u zelf bij het buffet opscheppen.

Snackmiddag in Ruimzicht

Zaterdag 27 januari 2018 kunt u weer gezellig komen snacken in Ruimzicht.

Alle snacks en drankjes zijn verkrijgbaar voor € 1,20. Neem gerust iemand mee, er is genoeg.

Leuke luitjes uit Barneveld ontmoeten elkaar

Diverse 60-plussers uit Barneveld en omgeving hebben zich aangemeld op www.leukeluitjes.nl, omdat ze interesse hebben in nieuwe contacten en samen op pad willen. Leuke luitjes gaan graag een hapje eten, naar een concert of wandelen. Maar eerst kennismaken bij een kopje koffie.

Green Bluegrass band bij Countryland café in Stroe op 3 februari

Wie zijn wij?

Een aantal muzikanten die passie voor de bluegrass hebben!

Shannah werd vorig jaar benaderd door een boekingskantoor om voor een klant een bluegrass optreden te doen, maar had geen bluegrass formatie, wat nu?

Lentecursus Muziek op schoot

Muziek maken is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Bij Muziekschool Barneveld is er daarom zelfs muziekles voor de allerkleinsten. Docente Maryanne de Jager van Muziekcentrum Harlekijntje verzorgt al enkele jaren met succes cursussen Muziek op Schoot voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

The MuSix komen naar Barneveld

The MuSix komen DV 27 januari naar de Bethelkerk in Barneveld. Na de succesvolle concertserie in 2017 komen de zes bevriende muzikanten weer naar Barneveld voor een afwisselend instrumentaal concert. In de maanden januari en februari toeren The MuSix door Nederland.

Mindful bewegen met Ismakogie

In februari begint weer een nieuwe cursus 'Mindful bewegen met Ismakogie'

Ervaar, ontdek en voel hoe je op een slimme en uitstekende manier lichamelijk en geestig fit kunt blijven, zonder grote lichamelijke inspanning!!!

Siriz Kinderkleding- en Speelgoedbeurs 3 februari 2018

Siriz organiseert DV zaterdag 3 februari 2018 een grote kinderkleding- en speelgoedbeurs. Deze beurs vindt plaats in De Hof aan de Parmentierstraat 7 in wijk De Burgt te Barneveld. De verkoop van deze goede 2e hands artikelen is van 09.30 tot 11.30.

't Scharrelkuiken open op Valkhof 154

Dinsdag 16 januari is de speel-o-theek open gegaan op na een verhuizing naar Valkhof 154. Vrijwilligers zijn afgelopen weken druk in de weer geweest om alles een plekje te geven.

Pagina's