Lezersnieuws

Open Top Trouwlocatie Route

Bezoek Landgoed de Salentein tijdens de Open Toptrouwlocatie Route

"Verrassende ontmoetingen" met De Harmonie

Op 17 juni jl. is het Barnevelds Philharmonisch Orkest afgereisd naar 's Hertogenbosch voor een concert in de reeks "Verrassende ontmoetingen". Tijdens deze concertreeks worden twee orkesten die elkaar niet kennen, aan elkaar gekoppeld voor een verrassend duoconcert.

Accordeon-examen lid Rapsodie

Op 16 juni 2018 vond in Putten weer de traditionele landelijke examendag van de Novam (Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica) plaats.

Touwtrekwedstrijd De Valk

Touwtrekwedstrijd georganiseerd door JAN Stroe Wekerom

Knikkerfeest op Basisschool 'Het Anker'

Woensdag 20 juni was er een knikkerfeest op basisschool PCBS ‘Het Anker’ in Zwartebroek.  Voor de groepen 1 en 2 waren er spelletjes met knikkers en ballen georganiseerd.

Hartekind zoekt collectanten

Net als vorig jaar is er in Barneveld een collecteweek voor Stichting Hartekind. Dit jaar is de collecteweek voor Stichting Hartekind in week 29 (16 t/m 21 juli). Wie wil zich in deze week een paar uurtjes beschikbaar stellen om deze collecteweek tot een succes te maken?

Snelste duiven van Dokter en Verbree

Ploegenkoers: Van der  Haar  stalen steigers – Nijkerk    -   4000 punten

Wij gaan optreden op 23 juni!

Tijdens het rondje Kunst en Cultuur op het Dijkje in Barneveld zal Popkoor Ofcourse s'middags gaan optreden. Zij zullen een compleet nieuw repertoire laten horen.

Popkoor Ofcourse zingt op het Dijkje

Tijdens het rondje kunst en cultuur zal popkoor Ofcourse optreden op het Dijkje

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barneveld: Cypers/bruin/witte kater Soeki (Dr. Albert Schweitzerlaan), zwarte kater Tijger (Wildforster), zwart/witte poes Mika (Kapteijnstraat)

Gevonden in Terschuur: Rood/witte poes (Hoevelakenseweg)

Pagina's