Lezersnieuws

Kickboksen Kootwijkerbroek organiseert open dag

Topfit trainingscentrum te Kootwijkerbroek houd een kickboks-trainingsgala op 3 oktober 2017. Deze open dag bij Narong Gym in Topfit te Kootwijkerbroek wordt geleid door Leroy van Wermeskerken een erkende gediplomeerde kickbokstrainer en personal trainer.

Hobbyploegen 16kmclub Stroe

Het hobbyploegen aan de stroeerweg 46 Stroe is verzet van 6 oktober naar 30 september Aanvang 11.00 uur toegang gratis

Barneveldse Israëlwerkgroep organiseert twee video-avonden met als thema "Jeruzalem de Verbondsstad"

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Jeruzalem weer herenigd werd. Voor de Barneveldse Israëlwerkgroep een goede aanleiding om de uit twee delen bestaande video "Jeruzalem de Verbondsstad" te vertonen. Op donderdag 28 september Deel I en op donderdag 19 oktober Deel II.

Samen zingen met Reni & Elisa Krijgsman

Op D.V. zaterdag 21 oktober vindt er in samenwerking met de Sing-in commissie een luister - en samenzangavond plaatst in de Oude kerk van Lunteren.

Bezoek de Experience Day Manege de Mallejan te Achterveld

Aanstaande zondag van 10.00 - 17.00 uur kan iedereen kennismaken met 12 verschillende takken van de Ruitersport. Paardrijden is meer dan alleen lessen volgen op de manege.

Kinderboekenweek 4-15 oktober 2017: Griezelen

De 63e editie van de Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 4 t/m zondag 15 oktober 2017. Het thema is Griezelen (motto: Gruwelijk eng). Het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand is Bibbers in je buik.

Reparatie aan huis

NIEUW IN LUNTEREN; REPARATIE AAN HUIS

De Club van Onderzoekers gaat weer van start

Iedere woensdagmiddag steekt de Club van Onderzoekers de nieuwsgierige koppen bij elkaar om van alles te onderzoeken. Dat doen zij bij Bzzzonder Veller. Ze nodigen alle kinderen in Barneveld uit om zich aan te sluiten bij de Club!

Thema-avond 'Het Hollandse lied'

Maandag 2 oktober is er op het Dorpsplein van Ruimzicht weer een gezellige thema avond "Het Hollandse lied".

De kok van Ruimzicht zal een lekkere maaltijd gaan bereiden.

Het buffet bestaat uit:

Bospaddestoelensoep

Gebakken lekkerbek

Imkervereniging 'De Bakermat' in Lunteren houdt dinsdag 26 september haar najaarsvergadering.

Imkervereniging 'De Bakermat' in Lunteren houdt dinsdag 26 september haar najaarsvergadering vanaf 20.00 uur in het clubhuis van schietvereniging Tyr aan de Kees de Koninglaan 25 in Lunteren.

Pagina's