Lezersnieuws

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Garderen: Rood/witte poes ´Poppie´ (Oud Millingseweg)

Vermist in Kootwijkerbroek: Zwart/witte poes ´Kitty´ (Breihutterweg)

Vermist in Terschuur: Zwarte poes, iets witte bef ´Twitter´ (Hoevelakenseweg)

Netwerken tijdens de Beaujolaisparty van Van Veen Advocaten

Op 16 november vond de jaarlijkse Beaujolaisparty van Van Veen Advocaten plaats bij Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Elke derde donderdag van november komt de Beaujolais Nouveau op de markt.

Rommelmarkt #voorverkoop 25 nov. 2017

De Sint is in het land!

Het staat in elke krant.

Met het Sinterklaasjournaal op de buis

zijn alle kinderen zo stil als een muis

Wij hebben voor de Sint nog een goede tip,

Want waar kunt u terecht met weinig in de knip?

Back to the Sixties Achterveld

Restaurant, café en partycentrum De Roskam aan de Hessenweg 212 in Achterveld staat op zondag 10 december geheel in het teken van de roemruchte muziekjaren '60 en '70.

Norschoten en Meerwaarde samen in beweging

In het kader van de maatschappelijke stage zijn er dit jaar projecten onder het thema "Norschoten en de Meerwaarde samen in beweging". Deze keer brachten cliënten een bezoek aan de sporthal van de Meerwaarde.

Primeur voor EHBO Vereniging Barneveld

Op 26 oktober werd er door dhr. Niels Scheffers van PSD Opleidingen bij onze E.H.B.O. Vereniging in Barneveld een les verzorgt rond het stoppen van groot levensbedreigend bloedverlies. Wij mochten als eerste EHBO vereniging hier aan deelnemen. Dit thema staat hoog op de landelijke agenda.

Campagneteam 'Rijden Zonder Invloed' komt naar Aeres MBO Barneveld

Iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is. Toch stappen er nog steeds mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken.

Zaterdag 9 december is er weer een fantastisch Schilder Event bij restaurant De Bunckman

Op zaterdag 9 december is het weer zo ver! Wij organiseren weer een Schilder Event. Wijntjes drinken, kletsen, rondlopen, allemaal toegestaan!

Door dit Schilder Event met de methode die wij hanteren word het voor iedereen een beleving!

Zaterdag 2 december wintermarkt in 'De Hofstee' Stroe

Traditiegetrouw wordt er op de eerste zaterdag van december weer de wintermarkt in De Hofstee georganiseerd. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels al weer binnen, de kraamhouders willen graag weer naar Stroe komen. Er zullen weer ruim 40 kramen zijn, met o.a.

EHBO-cursus Renswoude

In januari 2018 start bij voldoende deelname (minimaal 8 deelnemers) een nieuwe EHBO-cursus met reanimatie/AED in Peuterspeelzaal Hummelhonk te Renswoude. De cursus wordt gegeven door een ervaren kaderinstructeur eerste hulp en hartreanimatie.

Pagina's