Lokaal lezersnieuws

Signeermoment Parels van de Edese landschappen

Een must have voor de natuurliefhebbende Edenaar: Parels van de Edese Landschappen. Het boek is pas uitgegeven door Blauwdruk en schrijver en uitgever Wim Huijser komt het signeren. Houd rekening met extra drukte in de winkel. Een lezing over het boek volgt in januari.

Keniareizigers veilig thuis

De reis naar Kenia is weer achter de rug. Van maandag 27 november tot maandag 11 december zijn 18 deelnemers aan de reis onder de indruk gekomen van de grote tegenstellingen in het land.

Kerstfeest Zondagsschool Lydia Stroe

Op D.V. zaterdag 16 december a.s. willen wij met de kinderen van Zondagsschool "Lydia" het kerstfeest vieren. Het thema dit jaar is "Goed nieuws gebracht aan de herders". Wij hopen dat u samen met de kinderen de vreugde van de geboorte van de Heere Jezus wilt delen.

Disco Freaks @ B.A.S.

Zaterdag 20 januari 2018 voor het eerst @ B.A.S .......

DISCO FREAKS

Rode Kruis EHBO-cursus in Barneveld

Jaarlijks raken in Nederland maar liefst 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval. Veel van deze ongevallen gebeuren in en om het huis. Het is dan van groot belang te weten hoe je moet handelen.

Een sneeuwbank

Vandaag een dagje vrij van school ivm de vele sneeuw. De kids Anne en Wesley van Hoef hebben daarom een sneeuwbank gemaakt. Na gedane arbeid is het goed toeven.

Dorcas: 'Onze goederen krijgen een andere bestemming'

Dorcas gaat zich vanaf deze maand richten op de inzameling van textiel bij haar depots. De organisatie verkoopt deze kleding in Nederland en daarbuiten aan zorgvuldig geselecteerde organisaties.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barnevdl: Cypers/grijze poes Speedy (Hofpad), zwart/witte kater Gijs (Leeuwerikstraat), lapjespoes Mimi (Wildforster)

Vermist in Voorthuizen: Cypers/grijs/witte kater ´Kat´ (Hondsdraf)

Gevonden in Barneveld: Zwart/witte poes (Ceram)

Cursus Fotografie met digitale spiegelreflex

Barnevue heeft nog plaats voor de cursus fotografie digitale spiegelreflex.

Startdatum is 9 januari 2018, 7 lessen van 2 uur.

In deze cursus verken je de camera met al zijn instellingen.

Wanneer je je verveelt op een maandagavond

Na twee uur werken was dit het resultaat.

Het is wel te zien dat het in de Wintertuin gemaakt is.

Pagina's