Lokaal lezersnieuws

Rondje Barneveld

Op deze prachtige herfst dag in oktober maakte ik een rondje Barneveld op de E-bike en kwam deze mooie plaatjes tegen

Nog meer mooie plaatjes

Na een rondje Barneveld kwam ik deze plaatjes tegen

Cursus 'Eerste Hulp aan Kinderen' bij EHBO-vereniging Zwartebroek/Terschuur

Weet u wat u moet doen als een kind van de fiets valt? Of als een kind zich verslikt in een lekker snoepje of een bloedneus heeft?

Bij voldoende animo geeft EHBO-vereniging Zwartebroek/Terschuur een cursus 'Eerste Hulp aan Kinderen' voor niet-EHBO'ers.

Opzetten Buurtwacht Vliegersveld de Vaarst

In overleg met de gemeente en politie wordt er een open bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die meer wil weten of zich wil aanmelden voor een buurtwacht in Vliegersveld de Vaarst.

Open Huis Studiekring Barneveld vrijdag 27 oktober vanaf 17 uur.Van harte welkom!

Naar school, afspreken met vrienden, bijbaantjes, naar hockeytraining én huiswerk maken. Jongeren hebben volle agenda's. De lat ligt hoog. Hoe zorg je voor evenwicht tussen school en vrije tijd? Dit is waar Studiekring helpt. Wij geven huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen.

FRISdienst: Avondmaal

Op 22 oktober is er weer een FRISdienst. Het thema deze keer is 'het avondmaal'. Avondmaal heeft veel te maken met beleving. Je voelt, je proeft, je deelt... veel dingen die we normaal in de kerk niet doen.

Gebedsuur voor de pluimveehouders

De gebedsgroep die elke woensdagavond bijeenkomt in de Oude Kerk wil woensdag 25 oktober graag extra aandacht besteden aan de pluimveehouders. We lezen en horen regelmatig over de grote zorgen die er zijn onder deze toch vrij grote groep gedupeerden.

Trouwbeleving organiseert op 4 november weer een leuke trouwbeurs bij Bilderberg Hotel de Klepperman

Eindelijk, je bent ten huwelijk gevraagd… maar nu. Er komt veel op je af bij de organisatie van je bruiloft. Welke locatie kiezen jullie, hoe gaat jullie dag eruit zien, wil je hulp van buitenaf of ga je alles zelf regelen en natuurlijk waar ga je je droomjurk vinden.

Nederland Leest 2017 "Robotica"

Nederland Leest de toekomst, van 1 t/m 30 november 2017. Ze waren al een eeuw geleden voorspeld, maar de robots komen er nu echt in groten getale. Waar eindigt dit? Een zonnige toekomst of is dit juist het begin van het einde van de mens?

Pagina's