Sport lezersnieuws

Leerlingen genieten van de zon tijdens hun MaS

Maandag 16 en dinsdag 17 april én donderdag 19 en vrijdag 20 april gaan de leerlingen van de afdeling Groen van de Meerwaarde op Maatschappelijke Stage. De leerlingen hebben voorafgaand aan deze stage een gastles gekregen van Welzijn Barneveld. 

Waterpolo Introductiecursus DWK Barneveld

Ben je een echte waterrat? Hou je van balsporten? Wil je in een team spelen? DWK nodigt je uit om mee te komen doen met de Waterpolo introductie cursus!!

Voordevliegers vliegen weer !!

Afgelopen weekend is het vliegseizoen voor postduivenvereniging “De Voordevliegers” uit Voorthuizen, met leden uit Voorthuizen, Barneveld, Kootwijkerbroek, Garderen en Putten, weer gestart.

Film bij Welzijn Garderen

Bij Welzijn Garderen wordt deze middag een film vertoond met een actueel thema: De Nieuwe Wildernis. Een film over de Oostvaardersplassen. De film toont u het leven van de dieren in dit mooie, jonge natuurgebied door het jaar heen.

Mooie prestaties solisten Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen

Zaterdag 14 april hebben Franciska en Danique van den Hengel van Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen meegedaan aan de twirlwedstrijd in Arnhem.

Zeumeren Moddert

Zeumeren Moddert is een obstakelrun van 7 kilometer. Glibber met je vrienden of familie door de modder en overwin samen meer dan 25 obstakels. Er zijn verschillende startmomenten verdeeld over de hele dag ("heats"). Voor kinderen vanaf 7 jaar is er ook de familierun (van ongeveer 3 km)!

Ga je mee dauwtrappen met je eigen paard?

Dauwtrappen met eigen paard, op Hemelvaartsdag 10 mei a.s. Ga samen met ons mee dauwtrappen door de schitterende Otterlose en Wekeromse bossen en heidevelden. We vertrekken om 6.00 uur v.a. Parkeerplaats Westerode aan de Apeldoornseweg N304 Ede-Otterlo.

Inschrijving voor Kunstroute Hoevelaken

Persbericht april 2018 Uitnodiging voor kunstenaars en artiesten Start aanmelding 11de editie Kunstroute Hoevelaken 29 en 30 september 2018 Graag willen we kunstenaars en performers uitnodigen deel te nemen aan Kunstroute Hoevelaken, het jaarlijkse culturele evenement op zaterdag 29 en zondag 30

Nieuwe klas basis jazz dance voor 6-8 jaar

Vanwege een grote belangstelling wordt bij Jazz Dance Yvon Tomasoa een nieuwe klas Basis Jazz Dance gestart voor jongens en meisjes van 6-8 jaar. Deze klas start met ingang van vrijdag 6 april van 15.45-16.45 uur.

Pagina's