Sport lezersnieuws

Open workshop familieopstellingen

Wanneer men zich om wat voor reden dan ook uit balans voelt kan een familieopstellingen de dieper liggende oorzaak helder maken. Zondag 24 juni is er de gelegenheid deel te nemen aan een workshop op "Schoonderbeek", Achterveld / De Glind.

Geerenstein-Brink en Van der Kamp de verenigings winnaars.

 

De Voorthuizense postduivenvereniging “De Voordevliegers” organiseerden afgelopen zaterdag twee wedvluchten.  De verenigingsuitslagen waren:

Nachtzwaluwexcursie op het Wekeromse Zand

EDE ? Wie de nachtzwaluw wil horen snorren kan op vrijdagavond 23 juni mee naar het Wekeromse Zand met de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen.

Opbrengst 27e Motary €11.500,00 voor Friends Indeed

27e Motary, een geslaagde motortoertocht voor een goed doel

Zaterdag 9 juni is de 27e Motary gereden, georganiseerd door de Veluwse Motor Tour Club (VMTC) en de Rotary Club Ermelo-Putten namens de Stichting VMTC-Rotary.

Elkander Getrouw geeft concert met de buren.

Na Gluren bij de buren en Struinen in de tuinen is er ook een variant bijgekomen in de blaasmuziek: Blazen bij de buren, een initiatief van Muziekvereniging Elkander Getrouw uit Zwartebroek/Terschuur en Muziekgezelschap CODA uit Amersfoort. 

Samen eten in de Goede Herderkerk

Woensdag 13 juni gaan we weer gezellig samen soep eten. Iedere 2e woensdag van de maand mag iedereen aanschuiven in de Goede Herderkerk, dit ?kerkrestaurant? biedt een warm welkom aan alleenwonenden, mensen met een kleine beurs en vluchtelingen.

Mallejanruiters veroveren Wisselbekers

Mallejanruiters veroveren Wisselbekers

04-06-2018, 12:35 | Lezersnieuws | M.H.

Ploeg Van der Haar troeft andere ploegen af.

Afgelopen weekend scoorde de ploeg van Van der Haar stalen steigers de meeste punten in de tot nu spannende ploegenkoers. Zij wisten 400, van de maximaal 500 punten te verdienen punten, te behalen.

SDVBarneveld JO12-1 wint de KNVB Jeugdbeker district oost

Met als kers op de taart, wint SDVBarneveld JO12-1 de KNVB jeugdbeker. Dit team wist ook in het najaar kampioen te worden in de Hoofdklasse 2.2

Stroe Jo -19 pakt KNVB Beker

 

Jo--19 van de VVStroe pakken de KNVB beker .Tegen SML uit Arnhem .In een mooie spannende wedstrijd was Stroe de sterkste in de deze finale de uitslag 2-0

 

 

 

Pagina's