Sport lezersnieuws

Handboogwedstrijd op de Veluwe bij Kootwijk

Komend weekend, 26 en 27 augustus, organiseert Avalon Sports uit Apeldoorn een landelijke 3D-handboogwedstrijd op het terrein van Staatsbosbeheer rond camping 'De Harskamperdennen' in Kootwijk.

Start nieuwe seizoen Run2dayrunners Barneveld

In week 36 ( 4-9 t/m 10-9) beginnen de trainingen weer van de hardloop- en wandelgroepen van de Run2dayrunners Barneveld.

Kampert-Westerlaken heeft opnieuw snelste duif van de Regio.

Was een duif van de combinatie enkele weken al de snelste van de gehele regio, afgelopen weekend werd dat nog eens herhaald met een eerste plek van bijna 2700 duiven, vanaf de losplaats Roye (Fr.)

Vierde editie hardloopwedstrijd Proef Rondje Stroe op 2 september

Op 2 september vindt in Stroe alweer de 4e editie plaats van Proef rondje Stroe.

Dit jaar zij we een weekje vroeger vanwege het Europees kampioenschap Megapulling wat een week later in Stroe wordt gehouden.

Dokter en Kampert-Westerlaken de winnaars

De postduiven van "De Voordevliegers" vlogen afgelopen zondag vanuit twee losplaatsen. Vanwege de mindere weersomstandigheden in Frankrijk werd er al vroeg besloten de lossing uit te stellen naar zondag.

Supersnelle postduiven !

De postduiven van "De Voordevliegers" vlogen afgelopen zaterdag met hoge snelheden terug naar hun hokken. Binnen twee uur bereikten de eersten hun thuishaven, na in Lessines (B) te zijn gelost. Over de afstand van 208 km. deden ze minder dan twee uur.

Mooie postduivenvluchten vanuit België en Frankrijk.

Twee wedstrijden stonden er afgelopen zaterdag voor de "Voordevliegers" op het programma. Een jonge duivenvlucht vanuit Asse Zelik (B) en een wedstrijd voor oudere duiven vanuit Chateauroux (Fr).

PHDV Donar weer 2 certificaten met lof erbij.

Tijdens de zomerkeuring in Leusden van 8 juli jl. hebben 2 leden van PHDV Donar met hun hond een certificaat met lof behaald. Bert de Greef (2) behaalde met Cees 416 punten en Gert van de Pol (3) behaalde met Rex 405 punten. Op de foto links staat Ries Mouthaan, de pakwerker van de club.

Van der Kamp en Robin Simon gaan er met de winst vandoor

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd voor jonge duiven gehouden. 431 duiven werden zaterdagmorgen om 08.15 uur gelost in St. Katheleine Wavre (B). Om 09.55 bereikte de eerste zijn hok, op de Steenkamp, in Voorthuizen.

Uitslag:

A-poule: J. van der Kamp: 1

Fietstocht bij Welzijn Barneveld

Elk woensdag in de maanden juli en augustus kunt u mee met een fietstocht van welzijn Barneveld van ongeveer 25 km. in de omgeving. De kosten zijn € 1.00 p.p.

Pagina's