Sport lezersnieuws

Oosthonk Sportief Wandeltocht

Oosthonk Sportief gaat weer wandelen op zondag 25-2-2018. We verzamelen om 10:30 en vertrekken om 11:00. Kosten zijn 2 euro inclusief een kopje koffie of thee na de wandeling. Kinderen t/m 12 jaar gratis, alleen onder begeleiding van ouders. U wandelt op eigen risico.

Meiden D2 zaalkampioen

Meiden D2 van MHCB is zondag 11 februari kampioen geworden in de zaal. Na een spannende wedstrijd werd Leusden, de nummer 2 van de ranglijst, met 2-1 verslagen en was het kampioenschap een feit.

Gezellig samen soep eten in de Goede Herderkerk

Geen zin om alleen te eten? Kom dan gezellig soep eten in de Goede Herderkerk, op 14 februari. Iedere 2e woensdag van de maand mag iedereen aanschuiven in de Goede Herderkerk, dit 'kerkrestaurant' biedt een warm welkom aan mensen met een kleine beurs, alleenwonenden en vluchtelingen.

Lagerweij met goud op zak naar China

De touwtrekkers van TTV Lagerweij hebben zaterdag goede zaken gedaan op het NK Indoor touwtrekken in Ommen. Zowel bij de Heren 680 als bij de Mix 600 (4 heren, 4 dames) was de nationale titel een prooi voor de equipe uit Renswoude. In beide klasses werd de finale gewonnen van TTV Monnickendam.

'Oranje-leeuwinnen' SV Achterveld MO13-1 kampioen

In navolging van de 'grote' oranje leeuwinnen is na een spannende wedstrijd, waar met 1-0 werd gewonnen werd, SV Achterveld MO13-1 kampioen geworden. In de najaarscompetitie is slechts éénmaal gelijk gespeeld en de overige tien wedstrijden werden in winst omgezet.

SDVB JO14-1 kampioen najaarscompetitie

Zaterdag kon de JO14-1 van SDVB tijdens de inhaalwedstrijd tegen DEV Doorn JO14-1 bij winst kampioen van de najaarscompetitie in de Eerste klasse worden.

Informatieavond over pleegouderschap bij het Leger des Heils

Op maandag 5 februari organiseert Pleegzorg Leger des Heils W&G Gelderland

Huisdamtoernooi Dam Vereniging Voorthuizen

POPULAIRE DENKSPORT

In de startblokken voor de Dol Fijn Kuikenloop

De voorbereidingen voor de Kippenren zijn alweer in volle gang. Hét hardloopevenement van Barneveld vindt dit jaar plaats op zaterdag 7 april op het Raadhuisplein in Barneveld. Voor de kinderen is er dan het hardloopfestijn de Dol Fijn Kuikenloop.

Knallend Kersttoernooi L.T.C. Barneveld

Van 22 december tot en met 30 december (finaledag) is er op de tennisvereniging L.T.C. Barneveld een prachtig tennistoernooi georganiseerd. 120 spelers hebben in 8 onderdelen, verdeeld op basis van speelsterkte, hun wedstrijden afgewerkt.

Pagina's