Sport lezersnieuws

K.v. Revival start met "De Mini's"

Sinds een aantal weken is het aantal jeugdleden van k.v. Revival flink uitgebreid door de start van "De Mini's", een groep voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar. Na spelmorgens te hebben georganiseerd voor deze doelgroep, is dit nu een enthousiaste groep die wekelijks traint.

Open Dag bij L.T.C. Barneveld op zaterdag 28 oktober

Op zaterdag 28 oktober houdt L.T.C. Barneveld van 12.00 tot 16.00 uur een Open Tennis Dag. Op deze dag kunt u gratis deelnemen aan een proefles tennis en/of padel (vrije inloop). Sinds mei 2017 heeft de tennisvereniging twee padelbanen.

Stroe MO15-1 ontvangt nieuwe tenues en sporttassen

Op zaterdag 14 oktober was het eindelijk zover. De speelsters van Stroe MO15-1 ontvingen de nieuwe sporttassen van de sponsoren Bouwbedrijf Arie Pater en van de Craats tranpsortbedrijf. Tevens ontvingen ze de nieuwe tenues, gesponsord door Pon Dealer Barneveld.

Stoemperstocht 2017 Putten

Zaterdag 28 oktober as wordt door de Wielervereniging S.V Putten weer de jaarlijkse Stoemperstocht georganiseerd. Een prachtige, recreatieve tocht over de Veluwe voor mountainbikers De afstanden zijn 35 km, 50 km en 70 km. Er worden zo'n 900 deelnemers verwacht.

Halve Marathon Renswoude, 4 november 2017

Op zaterdag 4 november aanstaande vindt dit evenement in Renswoude plaats, Deelnemers kunnen zich tot en met donderdag 2 november inschrijven via www.inschrijven.nl. Ook op de dag zelf kan men zich nog inschrijven.

AquaSki; Goed voorbereid op de ski's

Op wintersport komende winter? Kom dan naar de AquaSki lessen, de voorbereiding op jouw wintersportvakantie! In en om het water doe je een work-out, met het accent op rompstabiliteit, bil- en beenspiergroepen. En algemene conditieverbetering, lenigheid en fitheid.

Zangavond ten bate van Stichting Vrienden van Parousie

Een groot succes, dat was de zangavond vorig jaar ten bate van Parousie.

Badmintonclub De Meulewiek

Als BC De Meulewiek zouden we het leuk vinden om een aantal nieuwe leden welkom te heten. Lijkt het je wat om een avond sportief bezig te zijn kom dan op woensdagavond naar 't Kamphuis in Kootwijkerbroek.

Open dag kickboksen Kootwijkerbroek

Op 3 oktober 2017 heeft Kickboksen Kootwijkerbroek een gratis inloop les gala avond. Op deze avond kan iedereen in de regio Barneveld deelnemen aan de inlooplessen kickboksen.

Voor jong en oud geschikt!

Postduivenseizoen afgesloten.

Afgelopen zaterdag sloten de leden van postduivenvereniging "De Voordevliegers" hun vliegseizoen af met een heerlijke barbecue, betrokken van één van onze sponsoren: Geerd Mulderij.

Pagina's