Zakelijk lezersnieuws

Open dag FALK Bouwsystemen trekt veel publiek

FALK Bouwsystemen, producent van sandwichpanelen voor daken en gevels, vierde afgelopen week zijn 10-jarig jubileum. Het bedrijf uit Ede opende afgelopen zaterdag zijn deuren voor een breed publiek. Duizenden mensen hebben genoten van de rondleidingen door de fabrieken.

Ondernemers op ontbijt bij Hoeflon BV

Zakelijk netwerken en ontbijten, dat gaat heel goed samen.

Dat bewijst BNI Puccini al jaren. Afgelopen kwartaal behaalden zij ruim €140.000,- (extra) omzet. Helpen omzet te genereren door elkaars netwerk te gebruiken. Simpel maar doeltreffend.

DBA advies en Fancit organiseren informatiebijeenkomst over cyberrisico's

Regelmatig zijn er nieuwsberichten dat diverse bedrijven getroffen zijn door een cyberaanval. Niet alleen grote bedrijven hebben te maken met cybercriminaliteit, maar ook kleine bedrijven. Deze toenemende en anonieme vorm van criminaliteit is een groot risico voor ondernemingen.

Trots op Techniek trekt honderden talenten

Op 29 en 30 september openden 6 hightech bedrijven uit Barneveld de deuren. Het initiatief is gericht op een optimale aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Op vrijdagmiddag bezochten ruim 150 leerlingen en studenten de bedrijven voor een rondleiding en presentatie.

Sportcentrum Bellevue.nog completer met de komst van fysiotherapie Voorthuizen

Vanaf 9 oktober a.s. is de club uitgebreid met de komst van Fysiotherapie Voorthuizen. Een mooie aanvulling op het toch al uitgebreide aanbod van Sportcentrum Bellevue.

Sporters en niet sporters uit de regio Voorthuizen met blessures of klachten kunnen

Ondernemers uit de regio ontmoeten op Nationale Koffiedag

Op dinsdag 26 september is het Nationale Koffiedag. Zakelijke koffieleverancier Fortune Coffee pakt daarom uit met een netwerkevenement waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Ondernemer Job van Vliet: "Koffie is het smeermiddel van de lokale economie.

Geslaagde eerste keer VeluwseVallei

Maar liefst 9 vrouwen schoven aan bij het eerste Netwerkdiner van Bites&Business. Het concept waar ondernemende vrouwen elkaar zo ontmoeten bestaat al 10 jaar. De nieuwe locatie "Veluwse Vallei" brengt vrouwen uit Barneveld en ruime omgeving bijeen.

25 jaar vermaak

Op 25 juli 1992 begonnen als kano verhuur op recreatiegebied Zeumeren te Voorthuizen en uitgegroeid naar een full service attractieverhuurder. Van

Massey Ferguson demotour vanavond!

Ervaar 170 jaar ervaring!

Massey Ferguson weet al 170 jaar wat boeren beweegt.

Asco Controls verhuist naar Emerson Automation Solutions faciliteit in Ede

Emerson, toonaangevende leverancier van fluid automation oplossingen, heeft de activiteiten van zijn Nederlandse dochter Asco Controls BV verplaatst, met als doel het serviceniveau aan haar klanten te verbeteren.

Pagina's