Zakelijk lezersnieuws

Care for Women nu ook in Barneveld

Niewe praktijk voor gezondsheidszorg  voor vrouwen in Barneveld

Care for Woman nu ook in Barneveld

Zomerconcert Urker Mans Formatie

ZOMERCONCERT URKER MANS FORMATIE IN VOORTHUIZEN

Grote rommelmarkt

 

Dag creatief en/of familieopstellingen

In de ochtend heerlijk creatief aan de slag en in de middag de creaties opstellen. Dat kan zo. 8 april op Schoonderbeek, DE Glind/ Achterveld.

Circular Economy Challenge

De FoodValley regio biedt volop kansen voor ondernemers die de stap willen zetten naar circulair ondernemen. Zo blijkt uit de scan die de Rabobanken Gelderse Vallei en Vallei en Rijn hebben laten uitvoeren om de circulaire kansen in de regio in beeld te brengen.

Nieuw natuur initiatief gestart: Natuurpro

Netwerk van natuur professionals gaat samenwerken aan een groener Nederland

Boek ‘Meten of zweten’ toont dat benutten van de juiste talenten op de juiste plek altijd loont. Boekpresentatie met diverse sprekers wa

Boek ‘Meten of zweten’ toont dat benutten van de juiste talenten op de juiste plek altijd loont

 

‘Talent: meten voor mister Right, zweten bij mister Wrong’

 

Bites&Business netwerkdiner 12 juni bij De Wildtshof in Uddel

Prik jij, als ondernemende vrouw uit Barneveld e.o., een vorkje met ons mee op 12 juni a.s?  Dit keer op een bijzonder locatie, het Paardenpension De Wildtshof in Uddel. We laten ons hier verwennen door een heerlijke cateraar.

Eerste bloklegging nieuwbouw De Borgwal

Renswoude –Donderdagmiddag 17 mei was er een bijzonder moment voor basisschool De Borgwal. In aanwezigheid van veel belangstellenden werd het eerste blok van de nieuwe school in Beekweide geplaatst door twee leerlingen, Liza en Armando, en burgemeester Petra Doornenbal.

 

Nieuwe klimtoren bij het maisdoolhof zorgt voor nog meer speelplezier.

Van Ee Speeltoestellen heeft een nieuwe klimtoren geplaatst bij het maisdoolhof. De camping en het speelpark deden vorig jaar hun deuren open, voor bezoekers, op hun nieuwe locatie in Voorthuizen. Voor een gezellig dagje uit, of een voordelig kinderfeestje ben je hier aan het juiste aders.

Pagina's