Zakelijk lezersnieuws

Bedrog en discriminatie bij VDB Dienstverlening in Renswoude

Ik ben Maciej 32 jarige Pools. Naar regio Barneveld ik gekomen twee maanden geleden werken bij VDB Dienstverlening uit Renswoude. Waneer ik mijn arbeidsovereenkomst ondertekenen Poolse kordinatoor gezegd, jij hebt beste keuze gedaan maneer Jab?o?ski.

Modiform en Thomsen: samen de toekomst tegemoetSynergie tussen beide bedrijven leidt tot meer mogelijkheden voor klanten

Per 26 april 2018 sluit het Franse bedrijf Thomsen zich aan bij Modiform. Beide bedrijven ontwikkelen en produceren kweek-, transport- en verpakkingssystemen voor de tuinbouw en ver daarbuiten. Thomsen en Modiform onderhouden sinds jaar en dag nauwe betrekkingen.

Familieopstellingen en werk

Op het werk neemt men kwaliteiten, maar ook persoonlijke elementen mee in wie men als mens is. Wanneer er spannings velden ontstaan op de werkvloer kan de oorzaak vanuit het persoonlijke vlak komen.

#JesuisDepri: Centrum voor Psychotherapie Lunteren op NPO3 

‘Je suis depri’: dat is de titel van een nieuw tv-programma met Jan Kooijman van KRO-NCRV op NPO3 over jongeren met een depressie. Een van de vier jongeren die in beeld komen is in behandeling in het Centrum voor Psychotherapie in Lunteren.

Bites&Business netwerkdiner voor vrouwen in Garderen

Ouwedorperhoeve, netwerkdiner op een bijzonder locatie.

Flitsende opening studio Karen Rensma Photography op bedrijvenpark De Briellaerd

Goede Vrijdag 2018 werd de Beste Vrijdag voor Karen Rensma People Photography tijdens de feestelijke opening van haar nieuwe fotostudio op Bedrijvenpark De Briellaerd. Haar levensverhaal leest als een avontuurlijke roman.

Opening: meer dan alleen lunch... Bij Ilse

Bij Ilse streeft er naar om te werken met beter leven vlees en biologische en verse producten.

Penn Ink Event

Penn Ink Event

Gratis stookavond bij HAVÉ Verwarming

Landelijke publiciteit voor hout stoken bij HAV? Verwarming Lunteren

Nieuwe Dynamics Online app van HSO voor web personalisatie

Veenendaal, 20 maart 2018 – HSO, actief als Microsoft Solution Integrator voor de implementatie, de optimalisatie en het 24/7-beheer van Microsoft Dynamics 365, lanceert Dynamics Online.

Pagina's