Zakelijk lezersnieuws

Gerard Beldman per 1 maart in dienst bij Alfa Accountants Barneveld

Barneveld, 19 februari 2018 - Per 1 maart aanstaande treedt Gerard Beldman in dienst bij Alfa Accountants en Adviseurs in Barneveld. Gerard Beldman is aangetrokken vanwege zijn uitgebreide kennis er ervaring op het gebied van (bedrijfs)financieringen.

Heropening Kaasschieter brillen en horen op dinsdag 20 februari

De allermooiste optiek en audio winkel van Barneveld!

Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze vernieuwde winkel.

Doorbraak naar zakelijk succes, Gratis event ZZP Valley op 22 maart

ZZP Valley heeft in samenwerking met Zakelijk Succes Academy een gratis inspiratiesessie georganiseerd voor alle MKB ondernemers en zelfstandig professionals. Als spreker van dit event zal Bart van den Belt tips weggeven die leiden tot een "Doorbraak naar zakelijk succes".

Nieuw kantoorpand Pakket van Postduif V.o.f.

Vanaf 1 februari heeft Pakket van Postduif V.o.f. zijn intrek genomen in hun nieuwe kantoorpand aan de gildeweg 17E op industrieterrein

Harselaar Oost. Pakket van Postduif groeit de afgelopen jaren sterk in de transport en logistieke dienstverlening. Ze kunnen uw complete

To-Increase neemt HiGH Software over

To-Increase versterkt haar marktpositie in de machinebouw en diensten industrie met software oplossingen gericht op verhuur en leasing van apparatuur.

Reanimatie/AED-cursus in Barneveld

Bij voldoende belangstelling start E.H.B.O. vereniging Barneveld op 6 februari

weer een reanimatie / AED cursus.

Deze cursus bestaat uit twee avonden .

De kosten voor deze avonden bedragen 50 euro per persoon inclusief lesmateriaal.

Nieuwe escaperoom 'Aaltjes Advocaatuur' geopend

Vanaf 8 januari aanstaande is de nieuwe escaperoom 'Aaltjes Advocaatuur' in Woudenberg geopend. Deze escaperoom is de opvolger van de succesvolle escaperoom 'De Kippenschuur'.

Carol van Ramshorst psychosociaal therapeut

Carol van Ramshorst uit Voorthuizen helpt graag mensen hun obstakels te overwinnen. Nadat ze de benodigde opleiding met goed resultaat heeft afgerond, is haar wens haar coaching-praktijk verder uit te bouwen, gerealiseerd.

Jumbo Voorthuizen sponsort de vrijwilligers van Perron 16 voor de kerstdagen

Als blijk van waardering hebben de 70 vrijwilligers van Perron 16 uit Voorthuizen een traktatie gekregen van Jumbo Voorthuizen.

De vrijwilligers van Perron 16 staan klaar in hun vrije tijd om de mensen een kop koffie aan te bieden en een praatje te maken.

Succesvol eerste jaar Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen waren in 2017 het decor van ruim 100 events. Onder andere Lidl, INRetail, NVM, Rabobank en FrieslandCampina maakten in het openingsjaar gebruik van de nieuwe evenementenlocatie.

Pagina's