BDUlezersactie: Maak kans op vrijkaarten voor Dolfinarium Harderwijk

Een dag om nóóit te vergeten

Harderwijk Wil je met het hele gezin iets bijzonders ervaren? Breng dan een bezoek aan het Dolfinarium! Daar maak je van héél dichtbij kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee: dolfijnen, bruinvissen, walrussen, zeeleeuwen en zeehonden.

In maar liefst elf shows en voorstellingen laten de dieren zich van hun allerbeste kant zien. Onze show Aqua Bella werd zelfs uitgeroepen tot beste ter wereld! Bekijk ook de nieuwe theatervoorstelling 'Schatten van de zee'. Een interactieve voorstelling vol humor, spanning, muziek en verrassende elementen.

In het Dolfinarium vind je ook kleinere Noordzee-dieren. Zeebaarzen, goudbrasems, diklipharder en zeekreeften bijvoorbeeld. Je kunt ze met eigen ogen zien en komt alles over ze te weten. Niet bang aangelegd? Breng dan een bezoek aan het Roggenrif en aai de haaien en roggen.

Foto's en filmpjes zijn hier te zien

Wil je weten wat er nog meer te beleven is? Kijk dan op www.dolfinarium.nl

Door de samenwerking met BDUmedia kunt u vrijkaarten winnen voor dit park.

BDU-lezersactie

BDUmedia verloot 5 vrijkaarten voor 4 personen onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot 28 september. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.

Stap 1:

Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op vier gratis kaarten >>

De winnaars worden maandag 28 september 2015 getrokken. Zij krijgen persoonlijk bericht.