• ,,We gaan op reis en we nemen mee.... meloen!’ Daan en Evy kunnen voorlopig vooruit in de Arkemheense polder.’’ Ingezonden door Marijke de Vries uit Lunteren.

  • ,,Nieuwsgierig en ondernemend als onze kleine Lynde Pauw is, kan ze deze immens grote open deur van kathedraal St Louis in Blois, Frankrijk niet voorbij lopen zonder een blik naar binnen te werpen.’’ Ingezonden door Gerline Pauw-Hamoen uit Barneveld.

  • ,,Wij zijn een dag met ons gezin, broer en vriendin naar de Franse havenstad Marseille geweest. Daar hebben wij onder een spiegeldak deze foto gemaakt.’’ Ingezonden door Gerlinda Wolswinkel uit Barneveld.

  • ,,Joas Vermeulen heeft zijn eerste krab gevangen in de haven van Ouddorp. Hij is er superblij mee!’’ Ingezonden door Jeleen Vermeulen uit Barneveld.

  • ,,Op de camping in Losser (Overijssel) hadden we net als de rest van het land erg veel last van wespen. Nadat onze dochter Lisanne twee keer gestoken was, vond vader het wel mooi geweest en bedacht hij een passend afschrikmiddel voor de overige wespen.’’ Ingezonden door Kai Boonzaijer uit Barneveld.

  • Bert en Wilma Woudenberg uit Barneveld poseren op de hippiemarkt op Ibiza.

  • ,,Twee weken lang hebben we in Kroatië dagelijks genoten van een prachtige zonsondergang in de Adriatische Zee. Het is toch geweldig om alles te bekijken door een ‘zomerse’ zonnebril!’’Ingezonden door Johanneke de Koning uit Barneveld.

    Picasa

Edo ter Haar wint zomerfotowedstrijd Barneveldse Krant

BARNEVELD Edo ter Haar uit Voorthuizen is de winnaar van de zomerfotowedstrijd van de Barneveldse Krant. Hij wint een fiets, beschikbaar gesteld door Jansen 2Wielers uit Barneveld.

De Voorthuizenaar maakte bovenstaande foto bovenop 'La Dune du Pilat' bij het Franse Bordeaux in Frankrijk. Julia ter Haar speelt met zand op de hoogste duin van Europa. Dat zand lijkt zich als een persoon over haar heen te buigen. ,,Een prachtige foto met een verrassend effect'', oordeelde de jury.

De zomerfotowedstrijd bleek opnieuw erg populair. In totaal waren er circa 450 inzendingen. Beelden uit verre oorden, maar ook van dichtbij. Bijna de helft van de inzendingen haalde de krant. Vanwege de overweldigende belangstelling moesten er helaas ook mensen worden teleurgesteld. Vooral in de laatste twee vakantieweken toen de redactie werd overspoeld met foto's. Woensdag sloot de inzendtermijn en maakte de jury de balans op. Een hele kluif voor Barneveldse Krant-medewerkers Joop Brons, André van der Velde en Geertjan Jansen. Uiteindelijk werden er naast de foto van Edo ter Haar nog zeven winnaars geselecteerd. De winnaars krijgen maandag per email meer informatie over de prijsuitreiking.

Volledige uitslag:

1e prijs: Edo ter Haar uit Voorthuizen.

2e prijs: Marijke de Vries uit Lunteren. (E-reader beschikbaar gesteld door Expert Barneveld)

Overige prijswinnaars: (Mandje met producten van Echte Bakker van der Veer)

- Gerline Pauw-Hamoen uit Barneveld.

- Gerlina Wolswinkel uit Barneveld.

- Jeleen Vermeulen uit Barneveld.

- Kai Boonzaijer uit Barneveld.

- Bert en Wilma Woudenberg uit Barneveld.

- Johanneke de Koning uit Barneveld.