Familie De Vries wint dierendagfotowedstrijd

BARNEVELD Goed nieuws voor Binty, de Duitse Dog van de familie De Vries, woonachtig aan de Lage Valkseweg in Wekerom. Zijn baasje Jolanda de Vries heeft de dierendagfotowedstrijd van de Barneveldse Krant gewonnen.

Dat betekent dat Binty een jaar lang gratis voer krijgt, beschikbaar gesteld door Intratuin Barneveld. Op de winnende foto staat Heidi de Vries (4) met Binty. ,,Hij is wat groot, maar heel trouw. Hij luistert goed naar mij. Zoals je ziet geeft hij een poot als ik daarom vraag'', luidt het bijschrift.

De redactie ontving tientallen inzendingen voor de fotowedstrijd. De tweede prijs, een Intratuin cadeaubon van 100 euro, gaat naar Lenny Rap uit Voorthuizen. Bart van de Kamp uit Voorthuizen wint een cadeaubon van 50 euro. De cadeaubonnen kunnen bij Intratuin worden gebruikt voor de aanschaf van accesoires voor de huisdieren. De winnaars krijgen per email meer informatie over de prijsuitreiking. Een selectie van de ingezonden foto's treft u in de Weekendbijlage van de Barneveldse Krant.