Tamara de Kroon, Zorggroep ENA
Tamara de Kroon, Zorggroep ENA Zorggroep ENA

Nieuwe bestuurder voor Ruimzicht en Nieuw Avondrust

18 mei 2020 om 09:44 Zorg

BARNEVELD Tamara de Kroon wordt de nieuwe bestuurder van Zorggroep ENA in Barneveld. De Raad van Toezicht van de zorgorganisatie, met locaties in Barneveld (Ruimzicht), Voorthuizen (Nieuw Avondrust) en Scherpenzeel (Huis in de Wei) heeft haar benoemd per 1 juni 2020.

De Kroon volgt Arjan Kiers op die per 1 juli 2020 met vervroegd pensioen gaat. Zorggroep ENA verleent professionele zorg met wonen voor ouderen die verpleeghuiszorg nodig hebben, biedt tevens dagopvang en eerstelijnsverblijf. De Kroon (51) heeft gewerkt als bestuursadviseur en interim directeur en heeft de afgelopen jaren diverse ouderenzorgorganisaties bestuurlijk bijgestaan, waaronder IJsselheem in Kampen en Pleyadein Arnhem. Naast haar bestuurlijke advieswerk heeft ze in deze jaren ook bijgedragen aan verschillende opleidingen op het gebied van leiderschapsontwikkeling en eigen regie.

De nieuwe bestuurder ziet ernaar uit om te beginnen bij Zorggroep ENA. Over wat haar zo aanspreekt in ENA zegt ze in een persverklaring: ,,Het warme welkom voor iedereen, de aandacht die er is voor de mensen zijn levensverhaal. Ik vind het belangrijk dat ouderen een waardige laatste levensfase beleven. Inde organisatie wordt het houden van eigen regie over het leven als zeer belangrijk gezien. Daarbij zet iedereen zich ervoor in om het eigen leven bij Zorggroep ENA te laten doorgaan. Ik vind het mooi om te merken dat Zorggroep ENA zoekt naar hoe je dit het beste organiseert. We doen dit met elkaar: ‘Samen midden in het leven’. Ik zie het als een eervolle taak om dit als bestuurder mede mogelijke te maken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie