• Theo Beumer

Gelijkspel gunstig voor afgelast Otterlo 

OTTERLO  De wedstrijd tussen Otterlo en Turkse Kracht ging zaterdagmiddag niet door. Reden was dat de bezoekers uit Deventer geen team op de been konden krijgen. Wanneer de ontmoeting wordt ingehaald, is nog niet bekend. De begeleiding en een deel van de selectie toog naar Hulshorst waar de concurrenten Hulshorst en Elspeet tegen elkaar speelden.

 

Trainer Ronald Lieftink zag een 0-0 gelijk spel. ,,De best mogelijke uitslag voor ons. Bij winst van één van de twee waren we afhankelijk van anderen. Nu is het verschil met beide teams nog twee verliespunten. En volgende week moeten wij naar Elspeet. Wij hebben het dus in eigen hand.''

 

,,Hulshorst heeft ook nog een paar lastige potjes. Ondermeer tegen Barneveld. Misschien gaat het spreekwoord van twee honden vechten om een been, en de derde gaat er mee heen, wel voor ons op. Anders is het wel belangrijk de nacompetitie als nummer twee te halen. Dan speel je eerst een tweeluik. Bij winst promoveer je. Bij verlies heb je nog een herkansing'', weet Lieftink.