• Theo Beumer

Lunteren is op de goede weg

LUNTEREN ,,De wedstrijd bij Roda'46 was een bevestiging dat wij op de goede weg zijn'', oordeelde Bart Schreuder na de 0-0 van Lunteren tegen het naar de tweedeklasse gedegradeerde opponent.

 

,,Ik vond het tegen WAVV al goed gaan. Roda was nog een tandje beter. Zij hadden wel meer de bal. Dat vonden we ook prima. Maar verdedigend stond het bij ons goed. De beste kansen waren via uitvallen voor ons. Jorn Mocking en Eliza Abraham hadden voor de rust goede kansen.''

,,Ook in de tweede helft hadden we moeten scoren. De ongekend goed spelende Evert Bouw (op archief foto) kwam een paar keer schuin voor de keeper. Hij was niet zelfzuchtig. Maar de bal kwam net niet bij een medespeler, ook al omdat er niet goed bewogen werd.''

 

Ten opzichte van een week eerder had Schreuder zijn elftal flink gewijzigd. ,,Het aanbod is groot. Ik heb veel keus. Dat kan onze kracht voor komend seizoen wel eens worden. Het wordt een mooie puzzel te kijken was elke keer weer het beste team is'' besluit een tevreden Bart Schreuder.

 

Komende zaterdag ontvangt Lunteren Bennekom. Bij winst zou het zich nog kunnen plaatsen voor de volgende bekerronde. WAVV met zes punten uit twee duels is reeds zeker van de volgende ronde.