Otterlo doet goede zaken

OTTERLO Otterlo deed goede zaken. Door de 1-3 zege bij directe concurrent Elspeet, ligt de tweede plaats voor het grijpen.

 

,,Ik ben blij dat we eindelijk ook van een directe concurrent hebben gewonnen'', constateerde een tevreden Ronald Lieftink. ,,Zeker de eerste helft waren wij meer dan de bovenliggende partij. We speelden prima. Het stond 0-1, waar het eigenlijk al 0-2 of 0-3 had moeten zijn.'' Nu bleef het bij een benutte vrije trap van Marco van Rooijen na een half uur.

 

Van Rooijen zag na rust een inzet op de paal belanden. Even later zette hij Alvin Broekhuizen alleen voor de doelman, die geen fout maakte. ,,Daarna lieten wij ons wat achteruit drukken. Kregen een frommeldoelpunt (Mark Spijkerboer) tegen. Ook al omdat een zuiverdoelpunt vanwege buitenspel werd afgekeurd, kregen wij het nog even lastig en werd het spannend.''

 

,,Totdat kort voor tijd Alvin Broekhuizen Laurens Foekens vond. Die schoot in de verre hoek.'' Het was doelpunt 225 voor de vertrekkende spits.

 

,,We hebben meer dan verdiend gewonnen. Als we de inhaalwedstrijd tegen Turkse Kracht winnen, staan we tweede. Verder blijven we de druk op koploper Hulshorst houden. Zij hebben met Barneveld en Harfsen uit nog twee lastige wedstrijden. Wij moeten gewoon onze wedstrijden blijven winnen'', besluit Ronald Lieftink.

 

Die dus niet aanwezig kon in Bennekom, waar de hoofdtribune vanaf zaterdag de Lieftink tribune heet. ,,Ik ben heel trots dat de tribune nu de naam heeft van mijn familie. Ik kon er helaas vanwege de verplichting bij Otterlo niet bij zijn. Dat was zeker vervelender geweest als we ook nog hadden verloren.''