• De eersteklassers SDV Barneveld en Woudenberg spelen niet tegen elkaar in het het bekertoernooi.

    Guido de Boer

SDV Barneveld in Districtsbeker tegen Renswoude

BARNEVELD De KNVB heeft na de competittie-indeling woensdag ook de bekerpoules voor de eerste en tweede klasse bekend gemaakt.

Eersteklasser SDV Barneveld ontmoet in de groepsfase van de strijd om de Districts beker onder andere het Veenendaalse De Merino's. SDVB, dat afgelopen seizoen uit de hoofdklasse degradeerde, ontmoet ook de tweedeklassers Renswoude en CJVV uit Amersfoort. Bij Renswoude is de jarenlang bij SDV Barneveld betrokken Dick Eijlander hoofdtrainer. Het wordt ongetwijfeld een leuk weerzien.

LUNTEREN Net als vorig seizoen treffen eersteklasser Bennekom en tweedeklasser Lunteren elkaar. Bennekom wist mede door een 2-4 zege in Lunteren de groepsfase te overleven. Het Leusdense Roda'46 en WAVV (Wageningen) maken de poule compleet.

De tweedeklasser Scherpenzeel ontmoet met eersteklasser Delta Sport 95 uit Houten waarschijnlijk een hele sterke tegenstander. Plaatsgenoot Valleivogels ontmoet in de vorm van De Bilt, PVC (Utrecht) en SV Meerkerk drie collega tweedeklassers. De laatste regionale vertegenwoordiger, Woudenberg, ontmoet drie tweedeklassers. De eersteklasser neemt het op tegen Soest SO, Veensche Boys (Nijkerkerveen) en VVZ'49 (Soest).

Het wedstrijdschema wordt later bekend gemaakt. Dat geldt ook voor de poule-indeling en wedstrijdschema voor de clubs die in de derde klasse of lager spelen.

De poule-indeling is als volgt:

Poule 5: Delta Sport 95 (Houten), Kampong (Utrecht), Odysseus'91 (Utrecht) en Scherpenzeel.

Poule 15: Soest SO, Veensche Boys (Nijkerkerveen), VVZ'49 (Soest) en Woudenberg.

Poule 21: CJVV (Amersfoort), De Merino's (Veenendaal), Renswoude en SDV Barneveld.

Poule 25: De Bilt, PVC (Utrecht), SV Meerkerk en Valleivogels.

Poule 95: Bennekom, Lunteren, Roda'46 (Leusden) en WAVV (Wageningen).