• Picasa

Titel kan Lunteren haast niet meer ontgaan 

LUNTEREN In theorie kan Lunteren zaterdag de titel pakken. Als de derby wordt gewonnen bij Otterlo en Advendo verspeelt punten bij De Treffers, kan de platte kar uit de schuur. Door de 2-0 winst op De Treffers, is het verschil met de buurman met nog drie duels te gaan zes punten.

 

,,Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat het zaterdag al gebeurt'', zegt Bart Schreuder. ,,Zeker is wel dat we dit niet meer uit handen mogen geven.''

 

In tegenstelling tot de laatste twee weken, was de trainer nu weer tevreden over het spel van Lunteren. ,,Nadat het de laatste wedstrijden mager was, waren wij nu weer goed aan de bal. Het enige probleem was dat er maar een keer werd gescoord uit vele kansen.''

 

Nadat Tonnie Otten, Mark Drijvers en Gudo van Dronkelaar hadden gemist, was Rick Degenaar bij een rebound attent: 1-0. ,,Die keeper van De Treffers (Martijn Boers) was echt goed. Maar juist bij twee ballen die hij stopte, scoorden wij in tweede instantie. Want ook Mark Drijvers scoorde zo in de tweede helft'', had Schreuder gezien. ,,Juist de beste kansen gingen er niet in.

 

De thuisploeg kwam geen enkel moment in de problemen. De debuterende doelman Mees Stöfsel hield de nul. Mocht Lunteren zaterdag bij Otterlo geen kampioen worden, dan kan dat een week later in Zelhem tegen Zelos. Op de slotdag is er de thuiswedstrijd tegen Oranje Blauw.

 

,,Ik hoop in ieder geval op een mooie wedstrijd in Otterlo, En ja, mochten we daar toch kampioen worden, dan is dat als oud trainer van die club wel speciaal'', sluit Bart Schreuder af.

 

 

Bart Schreuder, hier op archief foto, kan juist tegen zijn oude club kampioen worden.