Van de Beek stunt met zege

BARNEVELD In de huisleague van Bowlingvereniging Barneveld waren er weer spannende wedstrijden met soms verrassende uitslagen.

Van Mil Tours liet zich verrassen door Schildersbedrijf R. v.d. Beek. In de openingsgame gaf men in de laatste frame de voorsprong uit handen zodat de schilders met twee pins verschil wonnen. De volgende doorgang was wel voor de buschauffeurs maar de laatste game ging weer duidelijk naar Van de Beek. Het eindtotaal was voor beide teams gelijk zodat de eindstand 2.5 - 1.5 werd in het voordeel van het schildersbedrijf. Harthoorn Dienstverlening verloor verdiend met 4-0 van Slagerij ten Wolde, de slagers scoorden in alle games beter.

Wijnwinkel Barneveld begon met een overtuigende overwinning op Gaoje'm?, hierna ontspon zich een spannende strijd waarin de wijnwinkel het meeste geluk had, met twee kleine zeges boekte men een 4-0 overwinning en nam zodoende de koppositie over van Harthoorn Dienstverlening. Het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum startte met twee ruime zeges maar moest gelaten toezien hoe Het Andere Team de laatste game won. Een verdiende 3-1 overwinning voor het Speelgoedmuseum.