• .

Acties bij Rhetap voor 20-jarig jubileum

Advertorial

BARNEVELD Een bos bloemen, vleespakket of zelfs een Ipad: de komende maanden vallen er diverse prijzen onder alle klanten van het Barneveldse Rhetap Woningstoffering. Het bedrijf aan de Amersfoortsestraat viert zijn twintigjarig bestaan met leuke acties in de maanden oktober, november en december.

,,Klanten kunnen in oktober profiteren van korting op alle raamdecoratie", vertelt Herman van Rhee, die sinds 15 jaar fulltime werkzaam is binnen het familiebedrijf. Op zijn veertiende hielp hij al mee in de zaak, toen deze nog in de garage aan de Langstraat gevestigd was. Inmiddels is hij niet meer weg te denken als vast gezicht van Rhetap. ,,Ook in november en december zijn er aanbiedingen binnen diverse productgroepen", gaat Herman verder. ,,Daarbij krijgt de klant bij elke bestelling een cadeau mee. Dat kan bijvoorbeeld een bos bloemen of gebak zijn, en de hoofdprijs is een Ipad."

EENHEID EN RUST

In de ruime showroom van Rhetap is de grote collectie stalen uit elke productgroep overzichtelijk uitgestald. Klanten kunnen er terecht voor een volledige aankleding van hun huis: vloeren, gordijnen en vitrages, behang, karpetten, raamdecoratie, buitenzonwering en horren. Herman: ,,Onze showroom is ingericht op eenheid en rust. Alle producten zijn goed te zien. Zo hoeft een klant niet door een boek te bladeren, maar kun je bijvoorbeeld gelijk zien hoe een gordijn komt te hangen." De showroom biedt ook ruimte voor de nieuwste trends en vernieuwingen. ,,Zo worden roederails met nieuwe confectiemogelijkheden steeds populairder; het is allang niet meer alleen de witte gordijnrail die in trek is. We bewegen altijd mee met de trends op het gebied van woningstoffering." 

VRIJBLIJVEND ADVIES

Daarbij geeft het team van Rhetap gratis advies, ook bij de klant thuis. ,,Samen met hem of haar kunnen we op die manier, geheel vrijblijvend, creatieve ideeën opdoen. Zo maakt interieurstylist Evert-Jan deel uit van ons team en wordt het leggen, meten en ophangen van de producten door zeer ervaren, vakkundige stoffeerders uitgevoerd." 

Naast de ruime showroom en het gratis en vrijblijvende advies, zijn het volgens Herman de mensen die er werken die Rhetap uniek maken. ,,We denken altijd met de klant mee over opties, verbeteringen en oplossingen. Zelf zie ik het elke dag opnieuw als een uitdaging om de wensen van elke klant te vervullen. Dat is een uitdaging die wij graag aan gaan met ons team."

[Meer informatie via www.rhetap.nl