Barnevelds bedrijf bij RTL-Z Ondernemerszaken

BARNEVELD Met het onderwerp 'Procesefficiency in de dienstverlening' is het Barneveldse bedrijf Covide CRM volgende week een aantal keren te zien op televisie bij RTL-Z in het programma Ondernemerszaken.

,,Bij veel bedrijven is het centraal vastleggen, borgen en controleren van afspraken en communicatie via e-mail en telefoon niet goed geregeld'', meldt eigenaar Willem Massier van Covide CRM. ,,Zowel intern als extern gaat veel langs elkaar heen. Intern moet je denken aan samenwerken ook over de afdelingen heen en het stroomlijnen van werkzaamheden. Extern gaat het om klanten. Weten wat je klant echt wil en daar pro-actief op inspelen via sales, aftersales, service en crossselling."

,,Het allerbelangrijkste is dat iedereen, van directie tot de werkvloer, de noodzaak inziet van klantgerichtheid en samenwerken'', vervolgt Massier. ,,Het blijft dus niet bij software leveren en implementeren daarvan. Sterker: Daar begint het niet eens. Het begint bij gemotiveerde medewerkers, die van de directie de mogelijkheid krijgen een nieuwe manier van werken te leren en daar resultaten van te ervaren. Zo verandert de bedrijfscultuur gaandeweg en niet opgelegd."

De uitzendingen zijn te zien op RTL-Z op zondag 12 april om 12.30 uur en vervolgens op dinsdag 14 april om 11.20 uur, woensdag 15 april om 13.20 uur en donderdag 16 april om 15.40 uur.