• Lieke van der Made

Bedrijfswagens en oldtimers: Auto Aktief breidt uit

Advertorial

BARNEVELD Om op een breder vlak iets te kunnen betekenen voor zijn klanten, breidt het Barneveldse Auto Aktief uit. Naast het bekende Auto Aktief bestaat 'Auto Aktief Groep' uit Ster Aktief en Klassiek Aktief, voor bedrijfswagens en oldtimers. ,,Onze kernwaarden, zoals persoonlijk contact en laagdrempeligheid, blijven hetzelfde."

Dat vertelt eigenaar Alex de Bruin over zijn zaak. ,,We blijven hetzelfde autobedrijf, waar klanten terecht kunnen voor de verkoop, het onderhoud en service op het gebied van auto's. Met deze uitbreiding willen we ons onderscheiden." Zowel Ster Aktief als Klassiek Aktief zullen op de vertrouwde locatie aan de Briellaerdseweg gevestigd zijn. ,,Een toegankelijke en open sfeer vinden we erg belangrijk. Onze filosofie is: 'behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden'. Daarbij werken we met vertrouwen en eerlijkheid. In dat opzicht verandert er niets." 

KLASSIEK AKTIEF

,,Mijn hart ligt bij de klassiekers", zo verklaart De Bruin zijn keuze voor Klassiek Aktief. ,,Het is een hobby van me, waarin ik me met mijn bedrijf graag specialiseer. In heel Europa, maar ook daarbuiten, vinden we mooie klassiekers in goede conditie. De verkoop en het onderhoud hiervan deden we al, maar nu gaan we ons nog meer specialiseren." Daarbij verkoopt Klassiek Aktief ook in consignatie, waarbij het bedrijf klanten helpt bij de verkoop van hun oldtimer.

STER AKTIEF

Daarbij specialiseert het bedrijf zich met Ster Aktief in de verkoop, onderhoud en reparatie van Mercedes Bedrijfswagens. De Bruin: ,,Ook op het gebied van bedrijfswagens beschikken we over de juiste kennis om er een serieus label van te maken. We hebben toegang tot het digitale onderhoudssysteem van Mercedes; een merk waarvan het kwaliteitsniveau goed past bij Auto Aktief Groep." De uitbreiding gaat gepaard met een nieuw garantielabel: Garant Aktief. ,,Dit label voor occassions is Europees dekkend. Zo zijn er nog meer verbeterde voorwaarden", licht De Bruin toe.

Zowel Sterk Aktief als Klassiek Aktief krijgen eind augustus hun eigen website. ,,Auto Aktief Groep zal bestaan uit drie websites. Elk label krijgt zijn eigen pagina met een passend karakter en unieke uitstraling. Op de websites is onze planning te zien, zodat klanten online zelf een afspraak kunnen inplannen. Daarbij kunnen zij rechtstreeks met ons appen." Toch blijft persoonlijk contact een speerpunt voor Auto Aktief. ,,Vaak horen we van klanten: 'Blijf lekker wie je bent.' Een praatje maken met een vaste klant, een open sfeer en passie voor ons werk. Dat is onze kracht."

Op de hoogte blijven van de uitbreiding? Ga naar www.autoaktiefgroep.nl.