• Google Maps

La Place Stroe open op 19 juli

STROE De vestiging van La Place in het voormalig AC Restaurant in Stroe, gaat op woensdag 19 juli open. Het nieuwe selfservice restaurant aan de A1 zal binnen plaats bieden aan 302 gasten. Buiten is er plek voor 130 bezoekers.

De nieuwe La Place zal bestaan uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen, waar de gerechten en dranken worden bereid. De voormalige medewerkers van het AC Restaurant worden omgeschoold tot een - zoals het bedrijf ze noemt - 'La Place-professional', opdat zij de La Place-recepten onder de ogen van de klant klaar kunnen maken.

,,We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoengerechten", meldt Dennis van Gelden, manager food van La Place Stroe Tolnegen in een persverklaring. ,,Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z'n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Tevens is er een kinderhoek waar kinderen kunnen spelen. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden. Het selfservice restaurant heeft 35 medewerkers in dienst.

La Place Stroe Tolnegen is vanaf 19 juli dagelijks van 08:00 uur tot 21:00 uur geopend.