• Visser&Visser

Visser & Visser: nieuwe inrichting valt in de smaak

Advertorial

BARNEVELD Zodra de bezoeker het Barneveldse accountantskantoor Visser en Visser binnenstapt is duidelijk dat hier iets is gebeurd. „Klopt", zegt vestigingsleider Jaap van Beek. „Ons interieur is compleet op de schop gegaan, de indeling is veranderd en we beschikken nu over een eigentijdse inrichting waarbij we hebben gekozen voor uitstraling die onze medewerkers omschrijven als chique en zakelijk."

Visser en Visser is sinds 2003 gevestigd in het markante pand met het golvende dak op het bedrijvenpark De Briellaard in Barneveld. Toename van de activiteiten en groei van het aantal medewerkers maakte een herschikking van de beschikbare ruimte noodzakelijk, licht Van Beek toe. „Daarom zijn we anderhalf jaar geleden met een architect gaan kijken hoe we de beschikbare ruimte anders konden indelen."

Als eerste stap konden de medewerkers aangeven wat hun voorkeur genoot. Snel werd duidelijk dat een omvangrijke kantoortuin niet bovenaan het wensenlijstje stond. „Uiteindelijk hebben we gekozen voor metaal en glas gelardeerd met houten elementen en kleurrijke afbeeldingen. Daardoor konden we een open karakter realiseren en toch voldoende rustige werkplekken creëren.", vervolgt Van Beek.

TOEKOMST

„Na de verbouwing zijn er nu 45 werkplekken beschikbaar met de mogelijkheid tot uitbreiding. Bovendien zijn verschillende ruimten, zoals onze kantine, flexibel te gebruiken. Daarmee zijn we voorbereid op de toekomst. Door groei van de economische activiteit in deze regio zal naar verwachting ook ons personeelsbestand uitbreiden", verwacht Van Beek.

Het personeel beschikt over een inspirerende werkomgeving waarbij aandacht is voor een duurzame inrichting, enkele stoelen zijn gemaakt van gerecyclede petflessen. Bureaus zijn met een handomdraai in hoogte te verstellen. Medewerkers kunnen zelfs tijdens hun werk voldoende lichaamsbeweging krijgen. Zo zien we bij de rondleiding door het pand een van de collega's van Van Beek gezeten op een deskbike al trappend het toetsenbord beroeren.

CULINAIRE TOE

Niet alleen de medewerkers zijn tevreden met hun nieuwe werkplekken, ook de relaties van Visser en Visser waren onder de indruk, bleek begin februari tijdens het open huis. Van Beek: „Om de klanten kennis te laten maken met onze nieuwe werkomgeving, hadden we een culinaire rondgang door het pand georganiseerd. Op die manier werd het nuttige met het aangename verenigd en dat viel in alle opzichten in de smaak."

Visser&Visser

Koolhovenstraat 9

www.visser-visser.nl