• Vincent Kamerbreek

Zwaailamp van auto handhaving gesloopt

BARNEVELD Een auto van Handhaving Barneveld is vrijdagnacht in Barneveld zodanig vernield dat het 'tijdelijk buiten dienst' is. De zwaailamp werd van de auto gesloopt, meldt Vincent Kamerbreek van Handhaving Barneveld.

Volgens de handhaver gaf het slopen de vandaal 'vast een goed gevoel want handhavers zijn nu eenmaal vervelend'. Voor de vandalen heeft hij een boodschap: ,,Misschien besef je je niet dat wij als handhavers er ook zijn voor je veiligheid, wij om maar iets te noemen een vechtpartij sussen, mocht je teveel gedronken hebben zorgen dat je veilig thuiskomt of als het ernstiger is een ambulance ter plaatse kunnen laten komen. Dat wij als handhavers ook opgeroepen worden als er een reanimatie is." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Je zal je vast heel flink voelen nadat je vannacht de zwaailamp van onze auto gesloopt hebt. Het moet je haast wel een goed gevoel geven dat we ons voertuig nu tijdelijk buiten dienst is, want ja handhavers zijn nu eenmaal vervelend. De zwaailamp krijgt vast ergens een mooi plekje aan de muur als trofee. Misschien besef je je niet dat wij als handhavers er ook zijn voor je veiligheid, wij om maar iets te noemen een vechtpartij sussen, mocht je te veel gedronken hebben zorgen dat je veilig thuis komt of als het ernstiger is een ambulance ter plaatse kunnen laten komen. Dat wij als handhavers ook opgeroepen worden als er een reanimatie is omdat er een aed in het voertuig ligt. Dat bij ernstige ongevallen wij de weg afzetten zodat andere hulpdiensten veilig hun werk kunnen doen. Maar ja wat kan het je schelen, je hebt je trofee en er heel stoer voor gezorgd dat we ons werk niet meer naar behoren kunnen uitvoeren omdat het voertuig niet gebruikt kan worden. #nietnormaal #Barneveld #handhaving

Een bericht gedeeld door Handhaver_Vincent (@handhaver_vincent) op