Columns

Columnist:

Zevensprong

Jubilarissen

Twee bijzondere jubilea bij de Koninklijke BDU deze week: zowel Bert van den Broek (personeelszaken) als Piet Bouw (afdeling ict) vierde zijn veertigjarig jubileum bij ons prachtige bedrijf.

Columnist:

Asje blieft

'Never waste a good crisis'

Vroeg uit de veren en al druk in de weer in je stal om de koeien te verzorgen. Ineens staan ze voor je neus. ,,Môge, NVWA. Controle." Je schrikt… Wat nu weer? Boeren voelen zich opgejaagd.

Columnist:

Zevensprong

Lange manen

Als u Dick van Rheenen (onder meer bekend van Pro´98 en Burger Initiatief) nog eens wilt bewonderen met lang haar, dan moet u nu snel de weekendbijlage erbij pakken en doorbladeren naar onze rubriek Vrogger.

Columnist:

Zevensprong

Historisch

Met gepaste trots volgden wij vorig weekend de verrichtingen van ´onze´ Frida Noordzij, die op het Theaterplein in Barneveld meedeed aan de Nederlandse Kampioenschappen omelet bekken. Op voorhand was er weinig reden tot optimisme.

Columnist:

Asje blieft

S(t)imuleren

Geen druppel gedronken maar tóch het gevoel hebben dat je met, ik weet niet eens hoeveel promille, alcohol en drugs in je bloed achter het stuur van je auto bent gekropen.

Columnist:

Zevensprong

Onderzoek

Donderdag kregen we een pers-bericht. Niet van mijn overbuurvrouw die op het punt van bevallen staat (Succes Ma-rieke!), maar van de gemeente Barneveld. De kop: ´College stelt concept onderzoeksopzet voor onderzoek naar windenergie op´.

Columnist:

Zevensprong

Bevlogen

Je hebt van die mensen waar je blij van wordt. Als je hen hebt gezien of gesproken, neem je met een grote glimlach afscheid en kan de rest van je dag niet meer stuk. Gert van Ramshorst was zo iemand. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk.

Columnist:

Asje blieft

Door de ogen van je kleinkinderen

BARNEVELD ,,Wonen bij mijn grootvader… Er werd van mij verwacht dat ik me gedroeg, het goed deed op school en mijn kamer opruimde. Zelfdiscipline was een soort religie in zijn huis.

Columnist:

Zevensprong

Licht aan het einde…

Het is bijna niet te geloven, maar de openstelling van de Harselaartunnel begint zo langzamerhand serieus in zicht te komen. Met name voor de bewoners die het project vanuit hun huis op de voet kunnen volgen, betekent dat er letterlijk licht komt aan het einde van de tunnel.

Pagina's