• De Cultuurland kunstenaar vliegt uit

    Jan Hiensch

Cultuurland 2018

21-06-2018, 13:45 | Lezersnieuws | Maarten Videografie

Datum:

zaterdag 7 juli 2018, 14:00

Locatie:

Renswoudseweg 1
MOMOtheaterwerkplaats
Ederveen

Cultuurland 2018

Cultuurland is voor jong en oud. Een plek waar muziek, theater, beeldende kunst en film een plek krijgen. Je kunt heerlijk dolen door de beeldentuin, je laten verrassen in de filmcaravan en genieten van theater, poezie en muziek in het amfitheater (bij regen in de theaterzaal), kleine theaterzaal en theatercaf?.

Het weer hoeft dus geen belemmering te zijn, evenals de prijs, want de toegang is gratis. De hapjes en de drankjes zijn voor eigen rekening, dat dan weer wel.

Het volledige aanbod vind je op www.cultuurlandederveen.nl. Hier noemen we: The Coincidences, Rogier Pelgrim, Caroline In't Veld en studenten van de Hogeschool Kunsten Utrecht. Ook MOMOtheaterwerkplaats verzorgt een spetterende voorstelling. Vanaf station Veenendaal-De Klomp is de looproute aangegeven. We heten je graag welkom op 7 juli in Cultuurland, Renswoudseweg 1, Ederveen.

Sculptuurland 2018

Vreemde vogels in de beeldentuin

De derde editie van Sculptuurland heeft als thema ?vreemde vogels?. Ze komen goed tot hun recht in het speciaal voor hen aangelegd stukje natuur; glooiend landschap met slingerende paadjes, open stukken, hoge bomen en verrassende nissen. Ook binnen is de foyer van MOMOtheaterwerkplaats tijdelijk omgedoopt tot voli?re.

Naast Roeland van de Wall Repelaer (organisator) zijn er diverse gastexposanten: Wietske Schoemaker, Jan Hiensch, Cees van Swieten, Biek van Galen, Ron van den Bosch, Hans Nijhof en Maria van Schoonhoven. Kortom een divers palet aan vreemde vogels dat tijdelijk in het bosgebied is neergestreken.

Je kunt dit alles bewonderen van 24 juni t/m 15 juli. Doordeweeks van 9 tot 17 uur en in het weekend van 12 tot 17 uur. Toegang gratis. Renswoudseweg 1 in Ederveen.